5E 3-CIL. -SERIE - MEER TRACTOR, MEER COMFORT

VOOR WIE PASSIE MEER IS DAN EEN WOORD

De passie en energie die u in uw werk steekt, is de reden waarom wij kunnen genieten van lokaal geproduceerde landbouwproducten. We voelen het in de gekoesterde kwaliteit van het voedsel dat u op onze tafels zet. We hopen dan ook dat u ons luid en duidelijk hoort - we houden van wat u elke dag doet. Wij bouwen ook een tractor speciaal voor de manier waarop u dat doet: Geniet van de veelzijdigheid, het comfort en de prestaties van onze 5E-serie en ga door met uw fantastisch werk. Bedankt.

DEELTIJDSE LANDBOUW­BEDRIJVEN: VOLTIJDSE TRACTOR
Uw landbouwbedrijf mag dan kleiner zijn, maar wij weten dat u serieus bent over de manier waarop u het runt. Daar hebben wij precies de juiste tractor voor.
Meer informatie
MELKVEE­BEDRIJVEN: TRACTOR VOOR KOEIENVER­ZORING
Wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw dieren gezond en productief te houden. We weten ook welke vele taken dit met zich meebrengt. Laat een tractor uit de 5E-serie u helpen om uw lijstje af te werken.
Meer informatie
GEMENGDE LANDBOUW­BEDRIJVEN: ÉÉN TRACTOR VOOR ALLES
Om uw werk gedaan te krijgen, moet u beschikken over de vaardigheden en talenten van velen. Als uw tractor net zo werkt als u, krijgt u alles sneller en beter voor elkaar.
Meer informatie

Gerelateerde onderwerpen

5E-serie

5E-serie

Alles op tijd afkrijgen en ervan genieten. We hebben de nieuwe 5E-serie tractoren productieve en comfortabele functies gegeven, waarmee u uw taken efficiënt, effectief en comfortabeler dan ooit kunt uitvoeren.

PowerGard: Status beschermd

PowerGard: Status beschermd

Wanneer u uw apparatuur beschermt met een PowerGard beschermingsprogramma*, profiteert uw bedrijf van de continue machinebeschikbaarheid en de non-stop topprestaties die nodig zijn om uw bedrijf te laten bloeien.

Click & collect

Click & collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.