DOE DE CHECK EN ONTVANG EEN CONNECTIVITEITS-UPGRADE VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

DOE DE CHECK EN ONTVANG EEN CONNECTIVITEITS-UPGRADE VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Mis deze kortlopende aanbieding niet. Meld u aan!

Doe onze connectiviteitscheck voor een grote besparing

Als uw machine geschikt is voor verbinding, maar nog niet is voorzien van de vereiste hardware, kunt u nu een JDLinkTM-retrofitset ontvangen voor de helft van de prijs, inclusief installatie!
Verbinden betaalt zichzelf terug – het betekent toegang tot het Operations Center en tot de hulpmiddelen die tijd besparen, helpen bij het slimmer beheren van hulpbronnen en waarmee u betere en meer winstgevende beslissingen kunt nemen. Plus: John Deere Connected SupportTM, waarin geavanceerde analysehulpmiddelen, meldingen en proactieve dealerondersteuning worden gecombineerd.

Voer nu uw serienummer(s) in om te beginnen!

*verplicht

Kies een dealer om uw machineresultaten te ontvangen.

Nadat u de keuze van uw dealer hebt bevestigd, sturen wij u een e-mail met uw status en de contactgegevens van de dealer.

Helaas konden we geen dealer in uw regio vinden. Ga verder om uw resultaten per e-mail te ontvangen.

Een John Deere-specialist zal contact met u opnemen om een dealer te vinden!

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.*

*verplicht

Dankuwel!

Om uw registratie te voltooien, controleert u uw Postvak IN (en uw spammap) en klikt u op de link in de bevestigingsmail.

Na de succesvolle bevestiging ontvangt u een e-mail met uw gegevens en de link naar uw persoonlijke resultaten.
Dit kan een uur in beslag nemen.

Uw John Deere team

De resultaten van uw connectiviteitscheck

Mis deze kortlopende aanbieding niet! Neem contact op met uw John Deere dealer:

Een John Deere-specialist zal contact met u opnemen om een dealer te vinden!

Uw informatie:

Controle compleet – hier zijn uw resultaten:

Breng me weer terug naar de campagnepagina

Connectiviteit betaalt zichzelf terug

Bekijk de video's voor meer informatie over de voordelen van connectiviteit – werk slimmer en winstgevender terwijl u de machinebeschikbaarheid verhoogt.

Werk slimmer en bespaar tijd met het Operations Center

Rechtstreeks online veldgegevens overdragen vanaf uw machine naar het Operations Center, waar u deze vanaf elk apparaat kunt inzien. Plan uw werkzaamheden en stuur taakinformatie rechtstreeks naar individuele machines, bewaak hun locatie, status en werkvoortgang in real-time voor het nemen van slimmere, beter geïnformeerde beslissingen.

Maximaliseer uw machinebeschikbaarheid met John Deere Connected Support™

Los problemen proactief op, voordat deze uw productiviteit kunnen verstoren:
John Deere Connected Support™ helpt u en uw dealer om de toestand van uw machines te bewaken met hulpmiddelen als Expert Alerts en Machine Dashboard. Als deze hulpmiddelen afwijkingen op uw machines constateren, krijgt u onmiddellijk bericht en ontvangt u de proactieve ondersteuning die u nodig hebt om productief te blijven.

Met John Deere Connected Support™ kunnen we mogelijke machinestoringen herkennen en deze oplossen voordat ze een probleem worden."

Specialist John Deere Connected Support™
Specialist John Deere Connected Support™
Operations Center

Operations Center

Met het Operations Center kunt u uw werkzaamheden van te voren inplannen en taakinformatie rechtstreeks naar individuele machines verzenden. Hiermee bespaart u tijd door het wegnemen van vertragingen bij instelwerkzaamheden op het veld en door het verminderen van fouten door bestuurders. Controleer de locatie en de status van uw machines in real-time en neem betere en beter geïnformeerde beslissingen. U kunt zelfs documentatiegegevens met uw klanten delen, zodat zij kunnen zien welke werkzaamheden u al hebt afgerond.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Door de mogelijkheden van de hulpmiddelen van John Deere Connected SupportTM te gebruiken, kunt u een maximale beschikbaarheid van uw machines bereiken. Met het Machine Dashboard kan uw John Deere dealer machines bewaken op basis van de actuele bedrijfsomstandigheden. Met Expert Alerts kan de dealer mogelijke machinestoringen herkennen en deze oplossen voordat ze een probleem worden. Deze bekroonde technologie vermindert de benodigde tijd voor diagnosestellen en reparaties gemiddeld met maximaal 20%.