#8 REDENEN OM NU TE KOPEN
8 REDENEN OM NU TE KOPEN

Flexibele financieringsoplossingen:

 • Zo individueel als u en uw bedrijf
 • Een telefoontje of bezoek is al voldoende voor een oplossing die past bij uw cashflow

Neem contact op met uw plaatselijke John Deere dealer om de voordelen te bespreken die flexibele financiering kan bieden.

Als u vroeg een beslissing maakt, kunt u profiteren van een van de hoogste kortingen op maaidorsers van dit seizoen!

De T-serie is de afgelopen twee jaar de opvallende kampioen van de Combine Challenge geweest. De prijs van €10.000 moet nog worden gewonnen! In diverse landen binnen Europa ging de T-serie de strijd aan met vergelijkbare maaidorsers van concurrenten in hetzelfde gewas… hetzelfde veld… dezelfde omstandigheden…en op dezelfde snelheid.

Revolutionaire gewasstroom

Het revolutionaire Tangential Plus-dorssysteem levert uitstekende graan- en strokwaliteit, evenals een zeer economisch brandstofverbruik.

Tangential Plus-afscheider

De gepatenteerde Tangential Plus-achterafscheider heeft meer openingen, met een volledig afgerond profiel op de draden en dwarsbalken. Dit zorgt voor tot wel 10% meer afscheiding in vergelijking met voorgaande modellen.

 1. Vloeiende ‘ over-the-top gewasstroom’ voor uitstekende kwaliteit van graan en stro
 2. Groot, actief scheidingsgebied – tot 4 m², waardoor dezelfde prestaties worden geleverd aan een hybride of rotor-maaidorser
 3. Laag brandstofverbruik dankzij de vloeiende gewasstroom
 4. Grote zeefkast – tot 6,30 m²
 5. Nieuw sectionele dorskorf – snelle ombouw voor verschillende gewassen, betere prestaties en de beste graankwaliteit

tot 10% betere prestaties

Vind meer informatie over de T-serie

Een van de meest geautomatiseerde maaidorsers op de hedendaagse markt. Voor 2020 introduceren wij verschillende nieuwe aanvullingen om oogstprestaties en graankwaliteit te verbeteren.

ICA2 Zelfinstellende maaidorser

 1. Stel af met ICA1, zodat de camera's bij de retour- en graanstapelaar een gewenste graantankkwaliteit (gebroken graan en vuil) en verliesniveau leveren
 2. Schakel ICA2 in, zodat de maaidorser de uitvoer kan afstellen om het gewenste kwaliteitsniveau te behouden als de omstandigheden op het veld veranderen
 3. Schakel Harvest Smart in om de voorwaartse snelheid van de maaidorser automatisch af te stellen, om maximale prestaties te behalen

Nieuw in 2020:

Software-upgrades verbeteren de prestaties van ICA2 nog meer:

– Harvest Smart en ICA2 hebben interactie als de afstellingen van de maaidorsers hun grens hebben bereikt

– Harvest Smart heeft voor snelle reactietijden een nieuwe meer-puntsmotor en lastafhankelijke inrichting voor gewassen

Nauwkeurige gegevens met actieve opbrengst

90% van de operators voert geen opbrengstkalibratie uit vanwege een gebrek aan weegbruggen in de nabije omgeving. Dit houdt in dat zij met een onnauwkeurigheid van +/- 15% rijden. De opbrengstsensoren van de S700 kalibreren opbrengsten automatisch binnen 3-4% voor hoge mate van precisielandbouw.

Nieuw in 2020:

–Vochtsensor van de volgende generatie met verbeterd nauwkeurigheidsniveau

–Nauwkeurigere software

Vind meer informatie over de S-serie

Graankwaliteit

Na een interne test die is uitgevoerd door John Deere, zijn wij zo overtuigd van de graankwaliteit van de S700 dat wij garanderen dat u &It;1% gebroken graan kunt bereiken. Zo niet, zullen wij voor het verloren graan het verschil contant aan u uitbetalen*.

Gebroken graan = onzichtbare verliezen

Gebroken korrels kunnen op vele manieren een negatieve invloed hebben op uw bedrijf:

 1. Boetes of inhoudingen op het factuurbedrag voor graan dat aan de stapelaar wordt geleverd
 2. Laag kiemingspercentage van zaden
 3. Verliezen in het veld

Niet op elke boerderij wordt de winst beïnvloed door de eerste twee punten. Maar het laatste punt heeft wel invloed. En die invloed is onzichtbaar. Duitse wetenschappers** hebben ontdekt dat van de totale hoeveelheid gebroken graan die door een maaidorser wordt gegenereerd, tot wel 50% in de graantank terechtkomt en de rest op het veld. Bijvoorbeeld, op 500 ha tarwe met een opbrengst van 8 ton/ha met een prijs van 160 euro/ha kan dit oplopen tot veldverliezen van 12.800 euro! Omdat gebroken korrels niet kiemen, laten ze geen groene strepen achter in het veld, waardoor deze verliezen niet zichtbaar zijn voor u, zelfs niet als u het veld het volgende jaar controleert.

Graankwaliteit

Stop met het verliezen van duizenden euro's door gebroken graan uit de achterkant!

ICA2 controleert automatisch het niveau van gebroken korrels en houdt graanverliezen precies binnen vooraf ingestelde grenzen, zodat u meer winst behaalt. In tegenstelling tot soortgelijke systemen die maar één camera gebruiken, maakt hij gebruik van twee camera's. Zo ontstaat een nieuw niveau van precisie. Daardoor kunnen wij graankwaliteit en &It;1% gebroken korrels garanderen.

De groei van uw winst gebeurt in de toekomst door middel van gegevensgestuurde agronomische besluitvorming. Dankzij ons gratis 5-jarige JD Link-abonnement kunt u uw maaidorser op afstand beheren en worden al uw gegevens opgeslagen in het John Deere Operationeel Centrum voor analyse van de teeltcyclus en taakplanning.

5 JAAR DRAADLOZE GEGEVENSOVERDRACHT INBEGREPEN

Voor maar een beperkte periode krijgt u van ons 5 jaar JDLink Connect als u nu het Connectiviteitspakket bestelt. Dit krachtige gegevenspakket omvat toegang tot de display op afstand en draadloze gegevensoverdracht.

Met draadloze gegevensoverdracht kunt u opbrengst- en vochtkaarten, evenals instellingsgegevens (klant, boerderij, veld, geleidingslijnen, perceelgrenzen, Autotract-instellingen) uitwisselen tussen de maaidorser en het John Deere Operationeel Centrum op myjohndeere.com

AL UW GEGEVENS. AL UW APPARATEN. OVERAL

Al uw oogstgegevens worden draadloos naar het Operationele Centrum op myjohndeere.com gestuurd. Dit op cloud gebaseerde gegevensportaal is de veilige hub voor alle gegevens inzake uw machine, oogst en velden. Het is vanaf elk apparaat, zoals computer, tablet of smartphone, toegankelijk via internet.

MAAKT VERBINDING MET ANDERE LANDBOUWSOFTWARE

Het Operationele Centrum is nu open voor onafhankelijke providers van agrarische en landbouwsoftware Al meer dan 50 bedrijven hebben hun software aangesloten om gegevens rechtstreeks van het Operationele Centrum te gebruiken en steeds meer verschijnen continu op de stream.

Meet het Sluit het aan. Beheer het.

Meet het Sluit het aan. Beheer het.
Voorzetstuk maaidorser 700X

NIEUWE 700X. VOORZETSTUK VOOR MEERDERE GEWASSEN MET LAGE VERLIEZEN

Dankzij een nieuw tafelontwerp en slipkoppeling, levert het 700X-voorzetstuk verbeterde doorstroom bij korte gewassen en betere betrouwbaarheid.

Maaidorser van W300-/W400-serie
 

Compacte prestaties van W330/W440

Deze lichtgewicht machines leveren indrukwekkende prestaties in een compact pakket met een transportbreedte van slechts 3 m.

Voordorstrommel voor wel 20% betere prestaties

 • Dorstrommel van 500 mm diameter met 8 slaglijsten voor uitstekende graankwaliteit
 • Afzonderlijke herdorser voor kafmateriaal voor extra prestaties
 • Gemakkelijke reiniging – het complete reinigingssysteem kan in slechts 20 minuten worden gedemonteerd!
 • Nieuwe grote cabine – twee personen kunnen gemakkelijk naast elkaar zitten.
 • Nieuw ergonomisch ontworpen bedieningshendel
 • AutoTrac Universal voor handsfree sturing

Vind meer informatie over de W330/W440

Maaidorser van W300-/W400-serie
 

W-serie: oogsten in recordtijd

De nieuwste generatie Walker-maaidorsers die topprestaties leveren, worden constant verfijnd en verbeterd met wel 12% hogere prestaties. Het is dus de moeite waard om deze eens te bekijken.

Groot actief afscheidingsgebied. Reiniging met hoge capaciteit

 • Nieuwe sectionele dorskorf: snelle gewasomschakeling, 12% hogere prestaties bij het wijzigen van de universele naar de kleine graan-dorskorf onder zware omstandigheden
 • Grote dorstrommel met diameter van 660 mm met 10 slaglijsten
 • Groot actief afscheidingsgebied van maximaal 1,8 m² – vergelijkbaar met de meeste concurrenten met meerdere trommels in dit segment
 • Productvriendelijk dorsen en gewasstroom voor uitstekende graan- en strokwaliteit
 • Grote zeefkast tot 6,30 m²

Vind meer informatie over de W-serie

Onze experts voeren een gedetailleerde technische diagnose uit met bijgewerkte checklists en gegevens uit het vorige seizoen. Dit is exclusief voor John Deere dealers.

EXPERT CHECK

EXPERT CHECK

Een uitgebreide controle voorafgaand aan het seizoen door gecertificeerde technici. Dekt alles van slijtageonderdelen tot software-updates.

PROFESSIONALS IN OOGSTEN

PROFESSIONALS IN OOGSTEN

Door de fabriek getrainde experts zijn beschikbaar tijdens het oogstseizoen om u te ondersteunen en advies te geven.

24 UURS ONDERDELENBELOFTE

24 UURS ONDERDELEN-
BELOFTE

Het beste logistieke onderdelennetwerk in de landbouw, waarbij 97% van de bestellingen binnen 24 uur wordt geleverd.

BESTUURDERSTRAINING

BESTUURDERSTRAINING

Opfristraining zodat bestuurders vanaf de eerste dag van het oogstseizoen helemaal op de hoogte zijn van de maaidorseroptimalisatie.

* Alleen bij deelnemende John Deere dealers. Vraag uw dealer naar de volledige algemene voorwaarden.

 **Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 Feiffer consult