Het is tijd voor een upgrade

Een volgende stap in comfort en efficiëntie

U moet deze tractorreeks echt zelf bekijken. Beleef de productiviteit, de precisie, en het comfort die deze machine voor uw bedrijf oplevert uit eerste hand. Bel uw dealer nu voor een ongelofelijke testrit.

Vind een dealer

Tijd voor een upgrade naar bewezen prestaties!

Kijk eens naar de uitstekende prestaties van de John Deere 6215R in de laatste test*.

Krijg meer voor elkaar met minder brandstof!

Sectie control

Sectieregeling

Wat verwacht u van een premium display? Als u denkt aan ondersteuning voor maximaal 255 secties en volledige ISOBUS AEF-certificatie – prima, dat kunnen we bieden. En als u vindt dat ook een variabele afgifteregeling en telematica standaard op uw tractor thuishoren, kijkt u naar de juiste machine. Voor geavanceerde precisielandbouw kunt u niet om de John Deere tractoren uit de series 6R, 7R en 8R heen.

Bent u op zoek naar nog meer comfort?

Onze grote tractoren zijn voorzien van vele eigenschappen die dat extra niveau aan comfort en productiviteit toevoegen waar u naar op zoek bent.

grote tractor tijd voor een upgrade

Cabine-afmetingen

Voelt de ruimte om u heen beklemmend aan, dan heeft dat een effect op u. Omdat uw gezondheid en uw welzijn zeer belangrijke productiviteitsfactoren zijn, hebben we de cabine van de serie 6R groter gemaakt – een flink stuk groter. De cabine meet nu 3,30 m³. Wat een manier om uw dag te beginnen.

Ingebouwde massage

Stoelcomfort

Ontspan, relax en herstel tijdens lange werkuren. Kom aan het einde van de werkdag fit uit uw tractor uit de serie 7R of 8R, met eigenschappen die u nooit meer zult willen missen: Active Seat II met proactieve bewegingscompensatie, massagefuncties, 65° stoelrotatie, 3 voetsteunen plus een 6.1 soundsystem en geïntegreerde koelkast.

Vrij zicht

Een beter zicht

De verlaagde motorkap van de 6M korte-frame-modellen verhoogt het zicht naar voren aanzienlijk. U kunt voorwerpen zien op slechts 5 m afstand naar voren. Door de toevoeging van 180° zicht is het zicht van de 6M sterk verbeterd.**

 

Maak zelf de vergelijking­

U moet zelf de voordelen van deze machines ervaren. Klanten, die tractoren van concurrerende merken bezitten, hebben onze machines getest, zie hun reactie. Vorm uw eigen mening tijdens een live-demonstratie en testrit.

*Tractortest 2020 door Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland); http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Interne zichtbaarheidstests die het zicht vanuit bestuurdersperspectief naar de voorzijde en over de motorkap tot grondniveau meten, die de afstand meten vanaf het grondniveau van de bestuurder tot aan het punt waar deze het grondniveau kan zien. Meting uitgevoerd op basis van Seat ISO-referentie, voor John Deere modellen 6090M, 6100M, 6110M en 6120M.