2024 maaidorsers: vroegboekpromoties


DE BESTE DEALS VLIEGEN ERUIT

We hebben geweldige deals voor nieuwe maaidorsers voor de oogst van 2024. Bestel voor 30 november, dan geven wij u een voorseizoenskorting van 4%. Deze daalt tot 2% tussen 1 december en 31 maart.
En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook speciale kortingen voor Tech+-waardepakketten op modellen uit de T- en S-series*.

Neem vandaag nog contact op met uw dealer voor de beste deal!

Vind een dealer

 

TECH+-WAARDEPAKKETTEN

Ontvang meer. Voor minder!

Koop een 2024 T- of S-serie maaidorser en schaf een voordelig TECH+-waardepakket met extra automatisering, zichtbaarheid en comfortfuncties aan. U geniet niet alleen van het nieuwe G5Plus-display met AutoTrac™, DataSync en JDLink™-connectiviteit, u krijgt ook een geavanceerde licentie van 1 jaar met AutoPath™, uitwisselbare gebruiksgegevens, Machine Sync en meer.

T-SERIE: TECH+-PAKKET

T-SERIE: TECH+-PAKKET

Massief Universeel display G5Plus met hoge definitie
Enorm softwarebundel: AutoTrac™, AutoPath™, en nog veel meer
Krachtige automatiseringstools inclusief Harvest Monitor
Uitgebreide zichtbaarheidsupgrades: LED-verlichting + 3 camera's
Tijdbesparende hulpmiddelen inclusief actief luchtreinigingssysteem

Modellen

X-serie: 100 ton/u**

De moderne maaidorser opnieuw uitgevonden. Het gaat niet om een enorm vermogen. Het gaat om een efficiënt ontwerp. Met de breedste carrosserie van alle maaidorsers op de markt tilt hij prestaties naar een hoger niveau.

Model

S-serie: 75 ton/u**

Het eenvoudige ontwerp, de robuuste constructie en de betrouwbare prestaties zijn geliefd bij landbouwers over de hele wereld. Het geheim van het succes van de S-serie is de voorzichtige graanverwerking dankzij een van de grootste enkele rotoren op de markt.

Maaiborden met transportband

T-serie: 50 ton/u**

Het grootste afscheidingsoppervlak van alle in de handel verkrijgbare schuddermaaidorsers. Zijn uniek geconfigureerde dors- en afscheidingssystemen met meerdere trommels leveren onverslaanbare strokwaliteit. Voor een compacte maaidorser, zijn de prestaties uitzonderlijk.

Financial-combine

Investeer nu in een oogstmachine en oogst je winst voordat je betaalt.

Koop een John Deere maaidorser in 2023 en bevorder zo uw oogst van 2024, zonder enige betaling verschuldigd te zijn tot 2025. Profiteer van een zorgeloos terugbetalingsschema op maat gemaakt van uw cashflow.

*Alleen bij deelnemende dealers.
**Doorvoercontroles:
X-serie - Profi-veldtest, oktober 2020 (www.profi.de)
S-serie - Interne veldtest uitgevoerd door John Deere in La Rochelle, Frankrijk, juli 2021 en Aalborg, Denemarken, augustus 2021
T-serie - Profi veldtest, 10.2020 (www.profi.de)