Transportbandmaaibord met vaste messen voor John Deere maaidorsers

John Deere transportbandmaaibord met vaste messen, 700D-serie

 

700D-serie transportbandmaaibord met vaste messen 

Het John Deere maaidorsermaaibord 700D-serie is een transportbandmaaibord met vaste messen, verkrijgbaar in 4 breedten van 7,60 - 12,20 m.

 

Dubbel-messensysteem aangedreven door gesynchroniseerde motoren zorgt voor minder trillingen

Sneller oogsten, minder trillingen

Het maaien verloopt snel en zuiver dankzij de combinatie van het dubbel-messysteem met de dubbelsnijdende messen, zodat u kunt oogsten met hogere grondsnelheden. Daarnaast is de maaibalk gedeeld in twee helften, die worden aangedreven door gesynchroniseerde motoren ter vermindering van trillingen.

Instelbare snelheid van de zijriemen voor aanpassing aan de grondsnelheid van de maaidorser

Gemaakt voor een hoge doorvoer

De snelheid van de zijriemen kan rechtstreeks vanuit de cabine worden ingesteld voor aanpassing aan de grondsnelheid van de maaidorser. De versterkingsstrippen van 25 mm diep bieden een betere gewasbehandeling en zorgen voor een consistent transport naar de centrale invoertrommel. De maaibordhoek en de maaihoogte kunnen tijdens het rijden vanuit de cabine worden aangepast. De uitzonderlijke lage maaihoogte van 38 mm is ideaal voor het achterlaten van een schoon perceel of als u liggend of laag groeiend gewas wilt oprapen.

Consistente stoppelhoogte dankzij HydraFloat™ en hoogtewielen.

Geïntegreerde ophanging voor consistente stoppelhoogte

Dankzij de hoogtedetectie en de ophangingscilinders in het bevestigingsframe van het HydraFloat-maaibord kunnen de maaidorser en het maaibord onafhankelijk van elkaar bewegen. De rechtstreeks vanuit de cabine instelbare HydraFloat en hoogtewielen werken samen ter verkrijging van een consistente stoppelhoogte.

De hoogtewielen kunnen zonder gereedschap worden omgebouwd zodat u het maaibord over de weg kunt vervoeren. Dit is wel afhankelijk van de plaatselijke voorschriften voor de openbare weg.

Kies het maaibordmodel dat het beste past bij uw oogstomstandigheden en ontvang meer informatie.

MODELMaaibreedte, mSnelheid transportband, m/min.Breedte transportband, mmMessnelheid maaibalk, sneden/min

7,60

0-223

1016

1960

9,15

0-223

1016

1960

10,70

0-223

1016

1960

12,20

0-223

1016

1960