Voorzetstukken voor maïs van hoge kwaliteit

Verkrijgbaar in een groot aantal breedtes en rij-afstanden

Verschillende voorzetstukken voor maïs verkrijgbaar in verschillende breedtes en rij-afstanden

Onze kwalitatieve kolvenplukkers worden gemaakt in Duitsland door Geringhoff. Deze voorzetstukken, die in verschillende breedten met verschillende rij-afstanden verkrijgbaar zijn om aan de capaciteit van uw maaidorser te voldoen, kunnen in alle omstandigheden op hoge snelheden werken.  Ontworpen voor minimaal onderhoud, is het geheim van Geringhoffs legendarische duurzaamheid de nauwkeurig ontwikkelde versnellingsbak met een geïntegreerde slipkoppeling die zichzelf automatisch aanpast om bewegende delen van de eenheid te beschermen.

Modulair aandrijfsysteem

Duurzaam en weinig onderhoud

In plaats van de rij-eenheden te verbinden met een continue aandrijfas, zijn dit transmissies met Centaflex-koppelingen en Zerol-versnellingen tussen elke rij-eenheid. Deze nemen de belasting uit de aandrijflijn weg en garanderen betrouwbaar oogsten. Rotors en messen zijn ook beschermd door een slijtagebestendige stalen tungstencarbide-bekleding. Het ontwerp van het modulaire aandrijfsysteem vereist geen kettingen of riemen. Met deze aandrijflijn met laag vermogen, die wordt aangedreven door robuuste aluminium tandwielkasten, bespaart u brandstof en verhoogt de efficiëntie.

De brede, lange gewasverdelers tillen de maïskolven soepel in de machine.

Soepele invoer

De brede, lange gewasverdelers tillen de maïskolven soepel in de machine, perfect om gelegerd maïs op te nemen. De uniek geïntegreerde slipkoppeling spant de verzamelkettingen automatisch aan, die bijgevolg geen bijstelling vereisen. De rotorbladen trekken het materiaal neer met acht scherpe en robuuste, met wolfraamcarbide gecoate randen en vernietigen daarmee de maïsplant moeiteloos, waardoor de hakselaar minder hoeft te verwerken, voor resultaten met minder brandstof en minder vermogen. De vlotte aanvoerprestatie wordt verder vergemakkelijkt door een consistente diameter en snelheid over de volledige breedte van de rotor en de brede, aanpasbare invoervijzels.

Snel, binnen enkele seconden aan te passen aan de verschillende gewassen

Snel om te bouwen voor een ander gewas

Het voorzetstuk kan binnen enkele seconden worden aangepast in functie van de verschillende gewassen. Zo kunnen de instellingen van de gewasscheider bijvoorbeeld worden aangepast door gewoon met de hand aan een wieltje te dragen. De afstand tussen de kettingen is ook ergonomische geplaatst in de buurt van de invoervijzel. De verzamelkettingen worden automatisch gespannen en wisselen van maïs naar zonnebloemen is erg eenvoudig. Als u de snelheid van het voorzetstuk wenst aan te passen, is een optionele transmissie met 2 of 4 versnellingen verkrijgbaar.

Aantal rijenRijbreedte, cmWerkbreedte, mHorizontale hakselaarVerticale hakselaar

4, 6, 8, 12 of 16

70, 75 of 80

2,80 tot 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II