Gazonmaaier uitrusting

Zitmaaiers en tuintrekkers

Bewezen tijdbespaarders

Onze zitmaaiers, groot of klein, combineren kracht en betrouwbaarheid met tuinvriendelijke eenvoud, comfort en controle.

 

 

De juiste maaier voor uw grondstuk

Als de uitstraling van uw huis en tuin u ter harte gaat, zult u tijd moeten besteden aan het onderhoud ervan. Doch met de juiste hulpmiddelen worden deze taken een plezier om uit te voeren en hoeven helemaal niet lang te duren. Onze zitmaaiers en zero-turn maaiers hebben elk hun specifieke voordelen. Laten we eens kijken wat ze voor u kunnen betekenen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Lawn Tractors

Gazontractoren

Hebt u een wat groter grondstuk met hellingen en heuvels? Onze krachtige zitmaaiers zijn wat u nodig hebt als u niet het hele weekeinde bezig wilt zijn met maaien. Ze rijden bijna net als personenauto's, dus u kunt opstappen en meteen beginnen, en elke klus snel klaren.

Zero turn mowers

Zero-turn maaiers

Zijn er bij u veel bomen, stuiken of bloembedden waar u omheen moet maaien? Zo ja, zullen de responsiviteit en de kleine draaicirkel van onze zero-turn maaiers u tijd besparen – er maar één werkgang nodig om de door u gewenste nauwkeurigheid te bereiken.

Uitgebreide bescherming voor zitmaaiers

We hebben u gedekt

Koop een nieuwe zitmaaier van de X100-, X300- of X500-serie en verleng de normale bescherming van 2 jaar tot 3 jaar (X100-serie) of zelfs 4 jaar (X300- of X500-serie) met onze speciale aanbieding.