Laders voor compacte universele tractoren

Compact utility tractor met lader

 

Een duidelijke upgrade

Als u een lader nodig hebt is het belangrijk dat deze ontworpen is om perfect samen te werken met de tractor en het hydraulische systeem van de tractor. En dat is precies wat u krijgt bij John Deere laders E- en R-serie voor compacte universele tractoren.

Compact utility tractor met lader E-serie

E-serie laders

De laders uit de E-serie zijn vast gemonteerd. Een hele goede keuze als de u lader nooit loskoppelt van de tractor.

300E >   400E >

Compact utility tractor met lader R-serie

R-serie laders

De laders uit de R-serie bieden de beste prestaties en het hoogste gebruiksgemak met een Quik-Park™-bevestigingssysteem met ingebouwde parkeerstandaards.

120R >    220R >    320R >    440R >

Quik-park™ laderbevestigingssysteem

De laders uit de R-serie zijn ontworpen voor eenvoudig aankoppelen en afkoppelen, zonder gereedschap. De parkeerstandaard is gekoppeld aan het voorste frame van de tractor en functioneert als een integraal onderdeel van de lader tijdens laderbedrijf. Om de lader in de parkeerpositie te zetten, hoeft u slechts de joystick omhoog te brengen na het openen van
de vergrendelingen.

Quik-park™ lader-bevestigingssysteem
Quik-park™ lader-bevestigingssysteem
Quik-park™ lader-bevestigingssysteem

                 

Compact utility tractor met lader 300E MSL

Mechanisch zelfnivellerend

Het maakt niet uit of u wel of geen ervaring met laders hebt. Het vereist vaardigheden om de lading gelijkmatig verdeeld te houden. De 300E en de 120R, 220R en 440R beschikken over de optie voor mechanische zelfnivellering, waarbij het werktuig de door u ingestelde hoek handhaaft tijdens het omhoog- en omlaagbrengen.