Neem het risico niet
NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat wij een eigen warmtebehandeling gebruiken op onze John Deere-messen? Het proces produceert bladen van uitzonderlijke scherpte die zo langer houdbaar blijven – voor een perfecte pasvorm en een zuivere snede.

 


Een zuivere snede

De rand van onze messen zijn gerold om het risico op braampjes of  scherpe randen, wat helpt de levensduur van het mes te verlengen en een scherper snijoppervlak te produceren.

Een duurzaam mes

Met ditzelfde gerolde randontwerp is evenredige verdeling van stress over het mesoppervlak mogelijk. Hierdoor wordt een mes verkregen dat scherp blijft, die de behoefte voor slijpen vermindert en die uw tijd en geld bespaart

Een beschermende warmtebehandling biedt ideale koolstofniveaus waardoor ook de levensduur van onze messen kan worden verlengd. De juiste hoeveelheid koolstofdeeltjes bij het produceren van een mes, met uitstekende slijtageweerstand en moeheid – te veel betekent een zwakker blad, te weinig en het mes slijt snel wat resulteert in het feit dat je meer messen moet vervangen

Perfect uitgerust

Elke montageopening in de messen van John Deere is bovenaan gestempeld, zodat het mes nauw tegen de as aansluit. Deze perfecte pasvorm vermindert het kloppen, verlengt de levensduur van andere onderdelen van de maaier en elimineert niet gemaaide stroken gras voor een zuiverder uiterlijk.