Neem het risico niet

NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat originele spuitdoppen van John Deer voor specifieke toepassingen zijn ontwikkeld? Zo kunnen ze vastgestelde nauwkeurigheid bieden met veel minder product. Plus, ze zijn gewoon gemaakt voor uw machine.

 


Hoogwaardige spuitmonden

Rechte stroom keramiek

Rechte stroom keramiek

Ze zijn ideaal voor het aanbrengen van mest na opkomst. De compacte spuitdop met zes stromen is perfect voor het aanbrengen van mest aan vaste zaadgewassen en de verminderde verstuiving minimaliseert branden en schroeien van de bladeren.

Extreem weinig drift

Extreem weinig drift

Ideaal voor toepassing van systemische herbiciden voor opkomst. Hun Venturi-technologie voor de aanzienlijke vermindering van drift en de met lucht gevulde druppels en het unieke, dikke patroon zorgen voor effectiever spuiten met minder drift.

Groter bereik

Groter bereik

Ideaal voor het behoud van een consistente spuithoek over een groot drukbereik tot 1 bar. De druppelgrootte is regelbaar volgens de druk en de spuitdop behoudt een goede spuitverdeling waardoor grotere druppels bij een lagere druk worden geproduceerd.

GuardianAIR Twin

GuardianAIR Twin

Ideaal voor de toepassing van fungiciden en droogmiddelen tot gewassen met brede bladeren, en toepassingen waar moet worden gespoten in een bladerdak van een gewas of een grote plant. De spuitdop combineert uniforme dekking met minder drift in een eenvoudig te installeren ontwerp.

Weinig drift, lucht

Weinig drift, lucht

De spuitdop is vooral geschikt voor spuittoepassingen in de lente bij graangewassen en combineert een uniforme spuitdekking met minder driften wordt het best gebruikt aan 3 bar voor een optimale spuitdekking.

3D

3D

Perfect voor de dekking van moeilijke verticale doelen, zoals bodemkluiten en kleine graszaden. Met een geïntegreerde ventilatorhelling en -hoek, 3D-spuitdoppen maken strakkere spuitpatronen om druppels aanzienlijk te verminderen– wat resulteert in 50-75% minder potentieel op drift, dan conventionele spuitdoppen met vlakke straal.