Originele John Deere-filter

Het past perfect

Aangezien wij uw machine hebben gebouwd, hebben wij ook een aantal duidelijke ideeën over wat de perfecte filters daarvoor moeten doen. Dat is waarom wij onze eigen originele filters ontwikkelen en testen. Wat betekent dit voor u? Door originele John Deere-filters te gebruiken, draagt u ertoe bij dat u de geïnstalleerde capaciteit & prestaties krijgt van de John Deere-machines die u hebt gekocht. Onze olie-, lucht- en brandstoffilters voorkomen dat schadelijke deeltjes de motor binnendringen en optimaliseren het brandstofverbruik met een perfecte pasvorm voor uw machine en de vereisten ervan.

Filters

Hydraulische filters van John Deere

Gebruik onze originele filters om de capaciteit te krijgen die meer prestaties en een betere bescherming van uw hydraulische systemen – garandeert, door verontreinigende stoffen buiten te houden en te voorkomen dat slib en zuur uw uitrusting beschadigen.

Andere filters hebben misschien maar twee hete-lijmsmelts. De hydraulische filters van John Deere bevatten vijf hete-lijmsmelts om voor een gelijkmatige verdeling van de filtermedia te zorgen voor een hogere capaciteit.

John Deere cabine luchtfilters

John Deere cabine luchtfilters

Houd verontreinigingen uit de cabine en uit uw buurt. Adem weer gemakkelijk tijdens het maaien, persen of dorsen.

John Deere cabine luchtfilters bieden vele opties om uit te kiezen, zoals onze koolstoffilter Plus. Drie beschermingslagen elimineren meer dan 95 % van de verontreinigende stoffen en allergenen. Een hoogwaardige partikelfilterlaag blokkeert bijna 100 %
 van stof, vuil en pollen en beschermt tegen ongezonde PM2.5 verontreinigende stoffen. Een geactiveerde koollaag verwijdert geurtjes, neutraliseert schadelijke gassen en vermindert de groei van bacteriën en schimmels. Tot slot houdt de bio-functionele laag
allergenen vast.

oliefilters

Oliefilters van John Deere

Vuile olie laat uw motor harder werken, meer brandstof verbruken en het verkort de onderhoudsintervallen. Bescherm uw motor om hem langer efficiënt te laten werken.

Onze oliefilters hebben de dichte, gelijkmatige afstand tussen de media, waardoor deeltjes tot een vijfde van de breedte van een menselijke haar worden opgevangen. De spiraalvormige en geplooide middenbuis zorgt voor extra stevigheid om te voorkomen dat het filtermedium inzakt, en de rubberen pakkingen zorgen voor een strakkere afdichting dan de plastic pakkingen die bij inferieure filters worden aangetroffen.

luchtfilters

John Deere motorluchtfilters

Onze motorluchtfilters verminderen de motorslijtage doeltreffend door stof, vuil en andere verontreinigende stoffen uit de inlaatlucht te verwijderen.

De evenredige plooien en de superieure filtratiemedia van de John Deere luchtfilters’ zorgen voor extra efficiëntie en langere onderhoudsintervallen. Hun luchtstroom zorgt voor een minimale stromingsbeperking terwijl ze meer verontreinigende stoffen opvangen dan toonaangevende luchtfilters
van de concurrentie, zodat de juiste lucht-/brandstofmix ontstaat die het volledige vermogen ontketent dat u nodig hebt.

Brandstoffilters van John Deere

Brandstoffilters van John Deere

Water kan tot ernstige schade aan uw brandstofsysteem leiden.

Onze brandstoffilters vangen niet alleen water op, maar we hebben ze ook ontworpen om het af te stoten. Hun strakke plooien en gelijkmatig verdeelde media vangen water en stofdeeltjes op voordat ze het brandstofsysteem binnendringen. Tegelijkertijd stoot het gecoate filtermedium water actief af en voorkomt het dat het in de brandstof doordringt. De kleppen met gemakkelijke waterafvoer maken onderhoud een makkie.

Wist u dat?
"Vuile filters kunnen het brandstofverbruik met meer dan 5 % doen toenemen".

John Deere Company
Het zit in de mix!

Het zit in de mix!

Krijg algehele bescherming voor uw apparatuur met originele John Deere-filters en onze uitgebreide ondersteuning. Zo haalt u de maximale levensduur uit uw investering, met de laagst mogelijke eigendomskosten en ultieme bescherming tegen ongewenste uitvaltijd.

filters-image-en

De luchtfilter voor gemakkelijk ademen

Elimineert meer dan 95% van de verontreinigende stoffen en allergenen die uw werkdag onaangenaam maken bij het ’maaien, dorsen of persen.

Meer weergeven

filters-image-en

Gerelateerde onderwerpen

click-and-collect

Click & Collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

John Deere onderdelencatalogus

John Deere onderdelencatalogus

Ervaar onze nieuwe gebruiksvriendelijke onderdelencatalogus online.