Expert Check voor veldspuiten

Expert Check veldspuiten

Expert Check: De winter krijgt geen kans

Onze grondige inspectie van uw veldspuit buiten het seizoen is gericht op een goede wintervoorbereiding en garandeert een maximale productieve tijd tijdens het seizoen. Deze gedetailleerde technische inspectie kent een aantal voordelen: hierdoor wordt een ongelijkmatige toepassing voorkomen, de kosten voor uw chemicaliën kunnen omlaag en uw machine zal zonder problemen slagen voor officiële veldspuittesten. Wees voorbereid op de winter en maak uw veldspuit gereed voor topprestaties in het komende seizoen.

expert check

Overwin de vorst

Een goede voorbereiding op de winter beschermt uw veldspuit tegen vorst en hierdoor ontstane schade – uw veldspuit wordt gereinigd, afgetapt en gevuld met antivries.

Boek uw expert voor productieve tijd

Maak een afspraak voor een grondige inspectie van uw veldspuit buiten het seizoen, voor een maximale productieve tijd tijdens het seizoen. Maak nu een afspraak voor uw Expert Check.

Expert Check veldspuiten
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

Revisie oplossingspomp veldspuit

Laat het hart van uw veldspuit controleren! De service omvat revisie van de oplossingspomp, een inspectie en gedeeltelijke vervanging van de spuitdoppen, plus tests om te zorgen dat uw veldspuit voldoet aan de nationale regelgeving zoals NSTS, SKL en JKI.

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.