Expert Check voor zelfrijdende veldhakselaars

EXPERT CHECK (DESKUNDIGE CONTROLE) VOOR ZELFRIJDENDE VELDHAKSELAARS

Expert Check: Voor meer productieve tijd

Het is meer dan waarschijnlijk dat uw zelfrijdende veldhakselaar het afgelopen hakselseizoen niet helemaal ongeschonden heeft overleefd. Zorg ervoor dat u het volgende oogstseizoen begint met een machine die hier voor de volle 100% klaar voor is. Boek productieve tijd, maak een afspraak voor een Expert Check.

expert-check

Onze experts: Vaardigheid gecombineerd met gegevens

Uw dealerexperts gebruiken door de fabriek bijgewerkte checklists en veldgegevens van het afgelopen seizoen, wat exclusief is voor John Deere dealers. Bij deze uitgebreide technische diagnose zien zij niets over het hoofd. Na afronding maken ze een volledig rapport over de status en de noodzakelijke punten voor uw zelfrijdende veldhakselaar.

Boek uw expert voor productieve tijd

Dankzij de Expert Check kunt u uw onderhoud pro-actief inplannen, zodat u productief kunt blijven en uw eigendomskosten laag kunt houden. Maak meteen na het seizoen een afspraak voor uw Expert Check. Onze experts zijn dan het beste beschikbaar. 

expert-check-spfh
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

Messentrommelpakket voor SPFHMessentrommelpakket voor SPFHMessentrommelpakket voor SPFH

Messentrommelpakket voor SPFH

HeadingIcon

De ultieme gewasombouwservice: omvat het vervangen van het stationaire mes, de slijpsteen en alle messen, plus het reinigen en inspecteren van
essentiële onderdelen en het stelmechanisme van het stationaire mes. Verder controleren we alle koppels en snijspelingen en voeren we een eerste slijp- en afstellingsservice van het stationaire mes uit.

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaarRevisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaarRevisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

Revisiepakket korrelkneuzer zelfrijdende veldhakselaar

HeadingIcon

Nadat de korrelkneuzer is verwijderd, voeren onze getrainde monteurs een service aan uw machine uit aan de hand van geoptimaliseerde her-montageprocedures, zodat de geïnstalleerde onderdelen zo lang mogelijk meegaan met de nadruk op een betrouwbare werking

Motorpakket voor zelfrijdende veldhakselaarMotorpakket voor zelfrijdende veldhakselaarMotorpakket voor zelfrijdende veldhakselaar

Motorpakket voor zelfrijdende veldhakselaar

HeadingIcon

Vraag deze essentiële service aan: dankzij de originele smeermiddelen en filters kan uw motor maximaal presteren en gaat deze langer mee. De service omvat het vervangen van filterelementen, het verversen van olie en het controleren van de motorcompressie.

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.