FarmSight Services

Maximale beschikbaarheid met John Deere Connected Support™

U weet dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren terwijl u hard aan het werk bent. En dat u een snelle oplossing nodig hebt als dit gebeurt.

John Deere Connected Support™ staat klaar om u en uw dealer te helpen bij het bewaken van de machinetoestand en het proactief verhelpen van problemen, zodat u in beweging kunt blijven.

Dit zit allemaal in het FarmSight Services Standaard-pakket van elke machine die geschikt is voor JDLink™.

  

Expert Alerts – Technologie tot uw dienst

Expert Alerts – Technologie tot uw dienst

Benut alle mogelijkheden van smarttechnologie om uw productiviteit te maximaliseren. Met Expert Alerts kan uw John Deere dealer mogelijke machinedefecten herkennen en verhelpen voordat er problemen optreden. Welkom bij John Deere Connected Support™.

Beschikbaarheidsformule

John Deere Connected Support™ combineert machineverbondenheid, innovatieve tools en proactieve dealerondersteuning om ervoor te zorgen dat uw machines het hele seizoen beschikbaar zijn met topprestaties.

  

Beschikbaarheidsformule

 

Proactieve ondersteuning voor een beter eindresultaat

Als u bent zoals wij, houdt u niet van verrassingen. Zeker als het gaat om de conditie van uw machines. Een slechte conditie kan productiviteitsverlies en winstverlies betekenen. Dus, laten we verrassingen voor zijn. Afhankelijk van de levenscyclusfase en het gebruik van uw machine, kunnen de FarmSight Service-pakketten* machinebewaking op afstand** en diagnosestelling door dealerexperts bevatten, zodat uw machine in de door u gewenste staat blijft: betrouwbare prestaties op het hoogste niveau.

 

Wilt u nog meer?

Verhoog de beschikbaarheid en productiviteit van uw machine met extra FarmSight Services. Kies trainingsdiensten, beschikbaarheidsdiensten en prestatieverbeterende diensten en combineer deze tot een FarmSight Services-pakket dat is afgestemd op uw behoeften.

  

Op maat gemaakt voor uw behoeften

FarmSight Services kunnen worden gecombineerd tot servicepakketten met verschillende niveaus om het maximale voordeel voor uw bedrijf te halen. Neem voor een op maat gemaakt aanbod contact op met uw John Deere dealer.

  

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Standaard

Als eigenaar van een machine van John Deere kunt u profiteren van John Deere Connected Support™ om uw bedrijf in beweging te houden. Als onderdeel van de In Standaard-diensten krijgt u tevens hulp op maat bij de eerste machine-instellingen en bij de bedieningsinstructies.

Selectie

Dankzij Select kunt u profiteren van de nieuwste inzichten van uw dealerexperts en van fabrieksgegevens. Op basis van de realtime-gegevens van uw machines ontvangt u tijdig aanbevelingen over hoe u de prestaties van uw machines kunt behouden.

Premium

Met Premium profiteert u van lagere bedrijfskosten en hogere machineprestaties, op basis van gegevens en expertkennis – geleverd op het bedrijf of via de nieuwste ondersteuningsinstrumenten op afstand.

Ultimate

Ultimate brengt uw bedrijfstijd en prestaties naar een nieuw niveau. Ervaar totale gemoedsrust op basis van gegevens en expertkennis, inclusief garanties over machinebeschikbaarheid.

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

* Alleen verkrijgbaar bij deelnemende dealers. De exacte omvang van de service is afhankelijk van het individuele aanbod door de dealer.

** Alle diensten op afstand vereisen de JDLinks-telematicamodule, een actief abonnement en uw toestemming.