Toegewijd aan kwaliteit van leven

Duurzaamheidsdoelen van John Deere

 • Oranje driehoek met pictogram van persoon met veiligheidshelm en -bril

  Veiligheid op het werk

 • Groen en geel pictogram van rupsuitrusting met reclyclingdriehoek bij het vervangen van wielrups.

  Duurzaamheid van onze producten

 • Pictogram van windturbine met gele pictogrammen voor wind en zon

  Gebruik van duurzame energie

 • Grijs pictogram van waterdruppel met pijl die duurzaamheid aangeeft voor hergebruik in een grotere waterbron aangegeven door een pictogram met golven

  Verantwoord water gebruiken

 • Pictogram van recyclinglogo met drie pijlen boven een pictogram met gebouwen

  Recycling verhogen

Een betere toekomst

Duurzaamheid in actie

 • Rapportuittreksels: Groeiprojecten

  Waterwerken

  Living Lands & Waters®, een wereldwijd toonaangevende organisatie voor rivierreiniging, dat gevestigd is in East Moline, Illinois, gebruikt een John Deere 210G LC-graafmachine om de Ohio-rivier te reinigen.

  John Deere 210G LC met een grijper laadt oude banden in een binnenschip voor transport naar een recyclingfabriek.
 • Rapportuittreksels: Groeiprojecten

  Een Ecosystem United

  Santa Brigida-boerderij in Ipameri, Goias, Brazilië, heeft de geïntegreerde werkwijzen voor gewas-, veehouderij- en bosboerderijen aangenomen in 2006.

  Rijen jonge sojaboonplanten in een veld.
 • Rapportuittreksels: Groeiprojecten

  Afrikaanse uitbreiding

  Meer dan 130 dealerwinkels op het Afrikaanse continent promoten mechanisatie en sturen economische groei aan.

  Vrouwelijke boeren kijken toe hoe een John Deere tractor en plantmachine wordt gebruikt in Noord-Ghana.
 • Rapportuittreksels: Groeiprojecten

  Verbetering door inspiratie

  Op een recente beurs voor continue verbetering zijn werknemers van John Deere Harvester Works uitgenodigd te stemmen op hun favoriete project in de categorieën Veiligheid, Kwaliteit en Efficiëntie op basis van originaliteit/innovatie, teamwerk en invloed.

  Drie werknemers van John Deere kijken naar een laptop die op de kop van een maaidorser staat in de Harvester Works-fabriek in East Moline, Illinois, Verenigde Staten.
 • Rapportuittreksels: Groeiprojecten

  Een idee met benen

  John Deere Werke in Mannheim, Duitsland, heeft een innovatieve samenwerking tussen mens en robot getest en geïmplementeerd, bekend als de “zittingloze stoel” —, een draagbaar ergonomisch mechatronisch apparaat dat is ontworpen voor productie-omgevingen waarmee dragers altijd en overal kunnen gaan zitten als dit nodig is.

  Fabriekswerknemer leunt op de 'zittingloze stoel' die bevestigd is aan zijn lichaam in de fabriek in Mannheim, Duitsland.
 • Rapportuittreksels: Een toekomst gericht op mensen

  Nieuwe perspectieven

  Rosalind “Roz” Fox, fabrieksmanager bij John Deere Des Moines Works, is de eerste zwarte, vrouwelijke fabrieksmanager in de geschiedenis van John Deere.

  Rosalind Fox, fabrieksmanager bij Des Moines Works, staat naast een veldspuit op de fabrieksvloer.
 • Rapportuittreksels: Een toekomst gericht op mensen

  De volgende generatie voorbereiden

  Mentoren van John Deere ondersteunen niet alleen onze huidige collega's, maar ook onze toekomstige. Via professionele organisaties zoals de Society of Women Engineers (Vereniging van vrouwelijke engineers) en non-profitorganisaties zoals For Inspiration and Recognition of Science and Technology (FIRST, Voor inspiratie en herkenning van wetenschap en technologie) inspireren werknemers van John Deere de volgende generatie vernieuwers in wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.

  Close-up van een student Engineering die een robotapparaat bouwt met een andere student erachter die zijn apparaat bouwt.
 • Rapportuittreksels: Een toekomst gericht op mensen

  Meer dan een halve eeuw sterk

  Gaylord Converse is in 1967 zijn carrière bij John Deere gestart. Hij heeft sindsdien bijna twee miljoen tractoren onder handen gehad en daarmee ontelbare levens geraakt.

  Gaylord Converse kijkt naar de camera.
 • Rapportuittreksels: Een toekomst gericht op mensen

  Een wereldgemeenschap

  Via het succes van kleinschalige landbouwers vergroten we kansen familiebedrijven te versterken, de lokale voedselzekerheid en voeding te ondersteunen, nieuw leven in te blazen in landbouwregio's en de wereldwijde welvaart een boost te geven.

  Een vrouw toont haar koopwaar in haar hand uit een mand op een boerenmarkt in India.
 • Rapportuittreksels: Een toekomst gericht op mensen

  Gezamenlijke visie

  We maximaliseren ons perspectief door trots partnerschappen aan te gaan met professionele organisaties zoals Prosanica (vereniging van Latijns-Amerikaanse professionals), Minorities in Agriculture, Natural Resources en Related Sciences (vereniging van minderheden in landbouw, natuurlijke bronnen en verwante wetenschappen), de National Society of Black Engineers (de nationale vereniging van zwarte engineers) en vele anderen.

  Een zwarte John Deere engineer zit aan tafel tegenover een andere werknemer in de cafetaria van Dubuque Works.

 

 • De levenscyclusanalyse van producten

  Een essentiële wereld

  Met een “Levenscyclusanalyse” onderzoeken we nauwkeurig elke fase van het leven van onze producten, waarbij we zoeken naar manieren om onze voetafdruk op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en bestendigheid van onze producten te verbeteren.

  Landbouwer kijkt op één knie naar de grond in een van zijn handen met achter hem een tractor, lucht-productwagen en lucht-zaaimachine op zijn veld in Saskatchewan, Canada.
 • De levenscyclusanalyse van producten

  Vermindering en hergebruik

  We beginnen met de impact van grondstoffen te minimaliseren. Van assemblage tot verzending is het productieproces ontworpen met de kleinst mogelijke voetafdruk op het milieu in gedachten. We kunnen de milieu-impact van het gebruik van onze producten verminderen door de brandstofzuinigheid, productiviteit en andere belangrijke bedrijfsfactoren te maximaliseren. De producten zelf zijn ontworpen voor een lange levensloop, maar kunnen vaak nog een tweede leven leiden als gerecycled materiaal.

  Een man en vrouw werken samen aan de productielijn voor tractoren in de John Deere fabriek in Mannheim.