EEN PASSIE VOOR KWALITEIT

Huiseigenaar, fabriek, bestuurder, maaidek

 

Toen de vader van Uli Rübke in 1983 zijn eerste zitmaaier kocht, koos hij voor John Deere, waarbij hij zei dat hij zich geen goedkope maaier kon veroorloven! Tweeëndertig jaar later besturen zijn zoon en kleinzoon Mark de maaier nog steeds met trots – ze hebben zelfs een optocht gehouden om het 30-jarige bestaan te vieren.

Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, loopmaaier

Met geavanceerde technologie vormen zij ijzer en staal, rubber en glas om in machines die voldoen aan de hoogst mogelijke normen. John Deere heeft een passie voor machinebouw van hoge kwaliteit, en dat kunt u zien. In elke moer, bout en las van onze werktractoren. En dat leest u ook af van de gezichten van de mensen die trots zijn op wat ze gebouwd hebben.

Huiseigenaar, fabriek, loopmaaiers, bestuurder

Neem bijvoorbeeld de fabriek in Gummersbach (Duitsland) waar we onze loopmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines maken. Van ontwerp en materialen tot marges en afwerkingen, ons vakkundige personeel past strikt de richtsnoeren voor kwaliteitsborging toe op alles wat zij maken. Tijdens de montage houden zij het monteren en afwerken van de onderdelen die ze gebruiken goed in de gaten en melden afwijkingen direct aan de productie-afdeling.

Op willekeurige intervallen haalt hoofdtester Johannes Kokott een machine uit de productielijn en onderwerpt hij deze aan de slechtste behandeling die hij kan bedenken. “Het is mijn taak om met onze maaiers tot het uiterste te gaan ... en nog veel verder”, legt hij uit met een glimlach. “Op die manier weten wij dat ze onze klanten vele jaren plezier geven onder normale omstandigheden.“

Huiseigenaar, fabriek, loopmaaiers, maaideks, detail
Ik zal nooit mijn naam op een product zetten dat niet het beste van mijzelf in zich draagt.
JOHN DEERE, FOUNDER
Huiseigenaar, fabriek, wielen, close-up, detail

BEPROEFD EN GETEST

Drieduizend mijl verder naar het westen houden de collega's van dhr. Kokott in onze fabriek in Horicon in de VS zich aan precies dezelfde aanpak. Veel werknemers hier zijn zelf al jaren klant van John Deere: zij bouwen elke werkdag zitmaaiers en Gators en gebruiken ze zelf in het weekend in hun eigen tuin. Als zij dus problemen ondervinden of ideeën ter verbetering opdoen, krijgen hun bazen dat zeker de volgende maandag te horen!

Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, detail

In combinatie met materialen van topkwaliteit, innovatieve technologie en nuttige productkenmerken, is dit persoonlijke gevoel van trots de reden dat mensen, die geven om kwaliteit, kiezen voor gazonuitrusting van John Deere. Want hoeveel de technologie ook door de jaren heen is veranderd, traditionele handenarbeid en oog voor detail zijn niet te vervangen.

Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, zitgazonuitrusting, detail

 

Verwante verhalen