Waarom kiezen voor John Deere?

Waarom kiezen voor John Deer?

Hebt u een krachtige, betrouwbare grasmaaier nodig? Zoek dan niet verder dan bij John Deere.

Bij John Deere is ons doel eenvoudig. Wij richten ons op het leveren van de beste gazontractoren en loopmaaiers; maaiers die op uw tuin en nauwkeurige vereisten zijn aangepast. Uitgeprobeerde en geteste, geavanceerde technologie en dezelfde innovatieve ontwikkelingen waarmee onze grote tractoren van John Deere zijn vervaardigd en die al zijn gebruikt om de ultieme maai-ervaring te creëren. Onze maaimachines maken tuinieren weer plezierig.

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Ik wil graag een gezond en weelderig groen gazon!

Door uw gras regelmatig te maaien, is een van de beste manieren om sterke, dichte groei te verzekeren. Een maaier van John Deere maait uw graas vloeiend en netjes waardoor het tegen ziekten wordt beschermd.

Ik heb echter niet veel tijd om het gras te maaien.

Dat is een andere reden om een John Deere te kiezen: ga zitten, start, maai een eind weg – gemakkelijker kan niet. Krachtige, betrouwbare prestaties verzekeren dat u het werk snel en efficiënt gedaan krijgt.

Moet ik mijn gazon bemesten?

Elk gezond gazon moet voedingsstoffen krijgen om uit te blinken. De mulchmaaier van John Deere levert een natuurlijke, milieuvriendelijke meststof, snijdt en snijdt opnieuw het maaisel terwijl het weer terug het gazon op wordt geblazen.

Zijn machines van John Deere gemakkelijk te bedienen?

Zeker! Wat voor onze landbouwtractoren geldt, geldt ook voor ons gazontractoren. Optimaal comfort voor de operator vanaf een eenvoudig intuïtief ontwerp, met eigenschappen, zoals een gebruikersvriendelijk dashboard en elektronische snelheidscontrole. Onze loopmaaiers zijn ook gemakkelijk te bedienen, met eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en een ergonomisch ontwerp.

Veiligheid is een van mijn topprioriteiten.

Wij zijn het daarmee eens. Bij John Deere zit veiligheid in de onzichtbare details. Bijvoorbeeld, zodra u uw stoel verlaat, zal de motor automatisch uitschakelen. En bij de meeste modellen, stopt het deck met maaien als u achteruit gaat.

Is een gazontractor alleen goed voor de zomer?

Dat hoeft niet! Machines van John Deere zijn het hele jaar door nuttig. Door gewoon de juiste aanbouwdelen toe te voegen, kunt u bladeren ruimen in de herfst en zelfs sneeuw ruimen in de winter.

Het gazon maaien kan leuk zijn!

Klim aan boord – u zult van de grote, comfortabele stoel genieten, evenals van de uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid van onze gazontractoren. Onze krachtige en efficiënte loopmaaiers laten u echter ook niet in de steek. Met ultiem comfort brengt John Deere het plezier weer terug in het maaien!

Ik heb een betrouwbare partner nodig.

Geen probleem. U zult altijd in de buurt een John Deere-dealer vinden voor uw onderhouds- en servicebehoeften.