M900(i)-serie

M900i Hero

Perfect voor uw gewas

Keuze uit drie tankformaten van 4.400 tot 6.200 liter, een dubbele of drievoudige spuitboom van 24 tot 40 meter en optionele ISOBUS. De M900(i) is de beste keuze voor kleine graansoorten als tarwe en gerst.

 

Eenvoudige handmatige bediening

Eenvoudige handmatige bediening

Met de eenvoudige, betrouwbare handmatige ventielen kan weinig misgaan en ze vragen weinig onderhoud. Wilt u iets geavanceerders? Kies onze AutoFill- of AutoDilute-technologie!

TwinSelect

TwinSelect

Het wisselen van verstuiver als het weer dat vereist, of overstappen van spuiten van chemicaliën naar kunstmest is met TwinSelect eenvoudig met een druk op de knop. Dankzij deze optie kunt u tijd besparen, meer flexibiliteit toevoegen en altijd de doelhoeveelheid opbrengen, onafhankelijk van de spuitsnelheid.

25 cm verstuiverafstand

25 cm verstuiverafstand

Met de verstuiverafstand van 25 cm kunt u de spuitboom verlagen om afdrijven te verminderen, zonder in te boeten op het druppelspectrum – handhaven van de fijne druppelafmeting en minimaliseren van afdrijven.

Aansluiting gesloten transfersysteem

Aansluiting gesloten transfersysteem

Dankzij eenvoudige aansluiting op elk type gesloten transfersysteem vermijdt u vrijwel elk contact met gewasbeschermingsvloeistoffen. U vult en spoelt via de rechtstreekse aansluiting op het vat met een adapter die algemeen door fabrikanten van gewasbeschermingsproducten wordt gebruikt.

  • TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

    Met TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro is de spuitboom altijd waar deze moet zijn voor optimale dekking. Voor het doel ontworpen hybride-modus sensoren helpen de spuitboom altijd op de juiste positie te houden – hierdoor wordt een constante spuithoogte aangehouden; dat betekent minder afdrijven, een hogere snelheid en minder stress voor de bestuurder.

    TerrainControl
  • Individuele verstuiverregeling

    Individuele verstuiverregeling is nauwkeuriger, verlaagt inkoopkosten, verhoogt de opbrengst en helpt het milieu te beschermen door het verminderen van over- of onderdosering.

    m900i sprayer glijblok

MODELOPLOSSINGSTANKSPUITBOOMBREEDTEPOMPOPBRENGST

4400 l

24-40 m

560 l/min

5200 l

24-40 m

560 l/min

6200 l

24-40 m

560 l/min