R4050iR4050i zelfrijdende veldspuit

  • Koolstofvezel boom: 6 keer sterker en lichter dan staal
  • PowrSpray: Systeem met 1200 l/min. vulpomp & 100 l/min. spuitpomp, combineert snel, efficiënt en stress vrij vullen, nauwkeurig spuiten en spoelen, in een verbazingwekkend eenvoudig systeem.
  • Solution Command: Vullen, roeren, spuiten en spoelen – allemaal met een druk op de knop
  • TerrainCommand Pro: regelt automatisch boomhoogte en variabele geometrie om nog nauwkeuriger te werken.

Uw gewasbeschermingskampioen voor maximale prestaties

De R4050i wordt gemaakt met gebruik van de beste door John Deere ontworpen en speciaal gemaakte onderdelen: koolstofvezel bomen, PowrSpray-vloeistofsysteem, John Deere-spuitdoppen en een tank van 5000l voor maximale productiviteit. Ondanks zijn afmetingen verplaatst de R4050i moeiteloos in elk terrein en een reeks intelligente en verbonden functies helpen bij het optimaliseren van uw gewasbeschermingsproces. Ervaar de hoge prestatie, flexibiliteit en snelheid van onze nieuwe gewasbeschermingskampioen.

Alles uitvouwenAlles samenvouwen

Nieuwe generatie spuitbomen

Lichtgewicht, sterk & zeer duurzaam – de spuitboom van de R4050i biedt dit allemaal door gebruik te maken van een baanbrekend materiaal – Koolstofvezel.
Het lage gewicht en de lage inertie van de koolstof boom heeft gunstige effecten op de stabiliteit van de boom, waarbij verder verbeterde boomstabiliteit wordt gestimuleerd en nog hogere spuitsnelheden van tot 28km/u mogelijk worden gemaakt. Koolstofvezel, een robuust maar toch flexibel materiaal, maakt het mogelijk dat de boomconstructie kan buigen zonder te beschadigen, waarbij de levensduur van de boom verder wordt verbeterd. Moet u een beschadigde boom repareren? Geen probleem! Reparaties worden eenvoudig uitgevoerd op de boerderij, zonder dat er een lasapparaat aan te pas komt.

 

PowrSpray

PowrSpray, een volledig nieuw concept in vloeistofsystemen voor veldspuiten, heeft een ontwerp met 2 gescheiden circuits waarbij de tank kan worden gevuld met de vulpomp tot 1200l/min. De unieke Active Pause-functie geeft u alle tijd die u nodig hebt voor het toevoegen van gewasbeschermingsmiddelen, zonder een race tegen de vulcapaciteit te krijgen. Tijdens het spuiten gebruikt de spuitpomp van 1000 l/min Direct Rate Control om snelle druk- en doseringswijzigingen met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid mogelijk te maken.

 

Cruisecontrol-transmissie

Mestsensing – slimme verdeling van biologische voedingsstoffen

Kies en behoud optimale spuitsnelheid met de nieuwe Cruise Control-functie.

 

Op maat gemaakte apparatuur en connectiviteit

Er zijn veel dingen die u kunt doen voor het optimaliseren van uw John Deere-veldspuit. Hier vindt u een aantal van de aanbouwdelen voor het vergroten van de veelzijdigheid en productiviteit van uw machine. Vele van de getoonde opties zijn standaard beschikbaar, en andere opties zijn beschikbaar als veldmontagesets.

 

Copyright © 2018 Deere & Company. Alle rechten voorbehouden