R700i-serie

R700i-serie

Exacte efficiëntie

Met de nieuwe R700i beschikt u over de productiviteitsverhogende premium-functies van grotere modellen in een compact formaat. Dankzij het PowrSpray natte systeem en functies als individuele verstuiverbesturing en de optie voor aansluiting op elk soort gesloten overdrachtssysteem, kunt u profiteren van superieur gebruiksgemak en kunt u veel nauwkeuriger spuiten.

 

Precisie met snelheid

PowrSprayTM

Vul sneller, sproei nauwkeuriger. Dankzij het unieke PowrSpray-systeem met 2 circuits kunt u uw veldspuit vullen binnen slechts 7 minuten1 en beschikt u over een afgifteregeling met een nauwkeurigheid van 98%2. En dat allemaal met een druk op de knop.

Veiligheid staat voorop

Verbinding gesloten transfer systeem

Dankzij eenvoudige aansluiting op elk type gesloten transfersysteem vermijdt u vrijwel elk contact met gewasbeschermingsvloeistoffen. U vult en spoelt via de rechtstreekse aansluiting op het vat met een adapter die algemeen door fabrikanten van gewasbeschermingsproducten wordt gebruikt.

Besparen en beschermen

Individuele verstuiverregeling

De individuele verstuiverregeling is efficiënt voor gelokaliseerde toepassing van gewasbescherming. U bespaart zo maximaal 5% op chemicaliën gewasbescherming – tot maximaal 6 EUR per hectare3. Het elektronisch gestuurde systeem haalt de hoogste prestaties als het in combinatie met PowrSpray™ wordt gebruikt.

Intuïtieve bediening

Solution Command

Vullen, roeren, spuiten en spoelen met een druk op de knop. U regelt alles vanuit de cabine met de nieuwe joystick, of op het bestuurdersplatform met het nieuwe commandosysteem spuitvloeistof.

Houd het compact, ga voor premium

Houd het compact, ga voor premium

De R700i is bij wijze van spreken onze kleinste grote veldspuit, omdat deze is voorzien van vele geavanceerde functies die gewoonlijk alleen op de veel grotere modellen aanwezig zijn. De machine is gebouwd voor snel, exact en hoog-efficiënt spuiten in alle omstandigheden – geslaagd seizoen na geslaagd seizoen.

ModelVloeistoftankBreedte spuitboomPompopbrengst 

3200 l

18 - 334 m

600 l/min. bij het vullen,
750 l/min. voor toepassing

4000 l

18 - 334 m

600 l/min. bij het vullen,
750 l/min. voor toepassing

1  Gemeten zonder voorvulling.

2 De nauwkeurigheid van 98% is bepaald via JDLink-gegevens, gebaseerd op een John Deere zuigerdiafragmapomp-systeem vergeleken met een John Deere 3” PowrSpray-systeem en houdt in dat de ingestelde doelhoeveelheid in 98% van de tijd wordt toegepast."”

3 Gebaseerd op een tarwebedrijf met 500 ha en uitgaande van een prijs van € 53/ha voor herbiciden en € 65/ha voor fungiciden (5% * € 118 = € 5,90/ha)

4Neem contact op met uw dealer voor meer informatie