R900i-serie

R900i Hero

Voor u gebouwd

Keuze uit vier tankformaten van 4400 tot 7500 liter en een dubbele of drievoudige spuitboom van 24 tot 40 meter, allemaal standaard met ISOBUS. De R900i levert topprestaties bij hoogwaardige rijenculturen zoals aardappelen of suikerbieten.

PowrSpray™

PowrSpray™

De PowrSpray™-oplossing die in de R900i is ingebouwd, is voorzien van een uniek 2-circuitsysteem voor sneller vullen, hogere nauwkeurigheid, krachtige roering en snel en efficiënt spoelen. Direct Rate Control reageert snel op snelheidsveranderingen of op het schakelen van secties, zodat over- en onderdosering wordt voorkomen. Bij toepassingen met variabele dosering vindt de aanpassing vrijwel direct plaats.

Individuele verstuiverregeling

Individuele verstuiverregeling

Individuele verstuiverregeling betekent efficiënte gelokaliseerde toepassing van gewasbeschermingsmiddelen met puntspuiten. U bespaart zo maximaal 5% op chemicaliën gewasbescherming – tot maximaal 6 EUR per hectare1. Het elektronisch gestuurde systeem haalt de hoogste prestaties als het in combinatie met PowrSpray™ wordt gebruikt.

25 cm verstuiverafstand

25 cm verstuiverafstand

Met de verstuiverafstand van 25 cm kunt u de spuitboom verlagen om afdrijven te verminderen, zonder in te boeten op het druppelspectrum – handhaven van de fijne druppelafmeting en minimaliseren van afdrijven.

TwinSelect

TwinSelect

Het wisselen van spuitdop als het weer dat vereist, of overstappen van spuiten naar chemicaliën en mest is net zo simpel als een druk op de knop met TwinSelect. Dankzij deze optie kunt u tijd besparen, meer flexibiliteit toevoegen en altijd de doelhoeveelheid opbrengen, onafhankelijk van de spuitsnelheid.

  • Aansluiting gesloten transfersysteem

    Dankzij eenvoudige aansluiting op elk type gesloten transfersysteem vermijdt u vrijwel elk contact met gewasbeschermingsvloeistoffen. U vult en spoelt via de rechtstreekse aansluiting op het vat met een adapter die algemeen door fabrikanten van gewasbeschermingsproducten wordt gebruikt.

    Aansluiting gesloten transfersysteem
  • TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

    Met TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro is de spuitboom altijd waar deze moet zijn voor optimale dekking. Voor het doel ontworpen hybride-modus sensoren helpen de spuitboom altijd op de juiste positie te houden – hierdoor wordt een constante spuithoogte aangehouden; dat betekent minder afdrijven, een hogere snelheid en minder stress voor de bestuurder.

    TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

MODELOPLOSSINGSTANKSPUITBOOMBREEDTEPOMPOPBRENGST

4400 l

24-40 m

1200 l/min voor vullen, tot 1000 l/min voor toepassing

5200 l

24-40 m

1200 l/min voor vullen, tot 1000 l/min voor toepassing

6200 l

24-40 m

1200 l/min voor vullen, tot 1000 l/min voor toepassing

7500 l

24-40 m

1200 l/min voor vullen, tot 1000 l/min voor toepassing

1Gebaseerd op een tarwebedrijf met 500 ha en uitgaande van een prijs van € 53/ha voor herbiciden en € 65/ha voor fungiciden (5% * € 118 = € 5,90/ha)