Tractoren uit de 7-serie

Bij de internationale Tractor of the Year Awards van 2022 waren de juryleden onder de indruk van de enorme reeks kwaliteiten van de 7R 350 AutoPowr™ in vergelijking met zijn concurrenten in het segment van de grote tractoren, waardoor hij de algehele winnaar werd. Ze benadrukten vooral het luxueuze comfort dat wordt geboden door de extra ruime cabine van de 7R en de superieure prestaties van de tractor op het veld.

      

Reactieve stuurinrichting

Reactieve stuurinrichting, een genot om mee te rijden.

Maak kennis met een nieuwe premium stuuroptie die vergelijkbaar is met die van een auto en nu beschikbaar is voor alle tractoren uit de 7-serie: reactieve stuurinrichting. Het stuurwiel centreert weer automatisch nadat u een bocht hebt gemaakt, zodat u rechtdoor op de weg verder gaat. Geniet van uitzonderlijk comfortabele en nauwkeurige rechtuitstabiliteit op de openbare weg, en ervaar moeiteloos sturen wanneer u bochten in- en uitgaat, rotondes neemt of afslaat op een T-splitsing.

Laten we eens kijken naar enkele van de individuele functies die zorgen voor de superieure beleving in de 7-serie die u kunt verwachten.

Zware ballast toevoegen – met een lichte druk op de knop

Zware ballast toevoegen – met een lichte druk op de knop

De EZ Ballast maakt exclusief optimale verzwaring van de 7R mogelijk. Dit is met name nuttig voor akkerbouwers en loonbedrijven die vaak moeten schakelen tussen transport- en veldtoepassingen. U kunt het gewicht van 1,7 ton in luttele seconden toevoegen of verwijderen met een druk op de knop, zonder dat u de cabine hoeft te verlaten.

Pure kracht

Pure kracht

Ken uw ware kracht(en)! De sticker op de motorkap van de tractor geeft slechts aan wat het nominale motorvermogen is. Maar onze motoren leveren een koppelstijging tot 40% en een indrukwekkende vermogenspiek van ongeveer 10% – “maximaal vermogen” dat altijd onder alle omstandigheden beschikbaar is.

Ultiem comfort in de cabine

Ultiem comfort in de cabine

Geniet van de cabinecomfortervaring van uw leven, dankzij een zeer effectieve cabinevering, onze ActiveSeat™ II met proactieve trillingsdemping, massagefuncties, elektronische regelingen, stoel 65° zwenkbaar, drie voetsteunen en een overweldigend 6.1-geluidssysteem, een geïntegreerde koelkast… en nog veel meer.

De ultieme bestuurdersinterface

De ultieme bestuurdersinterface

Het beheersen van het vermogen van de 7-tractoren is eenvoudig en efficiënt met de nieuwe CommandPRO™-joystick met 11 herconfigureerbare toetsen. De gestroomlijnde ergonomische bestuurdersinterface geeft u gerichte controle en maakt elke werkdag comfortabeler en productiever.

1-Click-Go-AutoSetup: insteltijd tot 50% korter maken

1-Click-Go-AutoSetup: insteltijd tot 50% korter maken

Hebt u genoeg van aantekeningen maken en tijd verdoen met klikken op displays? Verkort de insteltijd op het veld met wel 50% met 1-Click-Go-AutoSetup: uw in het Operations Center geplande taken verschijnen automatisch op het G5Plus-display wanneer een machine het veld oprijdt. De bestuurder hoeft alleen maar de details met één klik te bevestigen en kan dan aan de slag*.

Precisielandbouw: beter boeren

Precisielandbouw: beter boeren

De efficiëntie en productiviteit die u kunt bereiken met de G5 advanced Licensesfuncties, AutoTrac™-omkeerautomatisatie, AutoTrac™-werktuiggeleiding (passief) en Machine Sync leiden tot een verbetering van de winstgevendheid en duurzaamheid die u niet op een andere manier kunt bereiken.

7R Broucher

Het volledige verhaal

Duik in de details van wat de 7R zo geweldig maakt – neem een kijkje in de productbrochure van de 7R-serie.

PowerGard™

PowerGard™

Een PowerGard™ nazorgpakket legt de onderhoudskosten vast.

Financieringsoplossingen

Financieringsoplossingen

Bij John Deere Financial bieden wij u financieringsoplossingen aan die onze klantgerichtheid en kennis van John Deere apparatuur combineren. We begrijpen uw financieringsbehoeften beter dan wie dan ook.

Precisielandbouw

Precisielandbouw

Onze oplossingen voor precisielandbouw omvatten software-updates op afstand en waardevolle functies zoals toegang tot display of afstand (RDA). Met Expert Alerts verhoogt u uw productiviteit en bedrijfszekerheid.

*De machine moet voorzien zijn van Generation 4 CommandCenter™ of Universal Display (met ten minste SU20-3 software), StarFire™ 3000/6000/7000 ontvanger, actief abonnement op JDLink™ Connect en een account voor het John Deere Operations Center. Als hij nog niet is voorzien van een MTG 4G, is installatie daarvan vereist.