6R 150Tractor

 • 165 pk (121 kW) max. vermogen (ECE-R120) + 12 pk (9 kW) IPM
 • 4,5 l-motor met 4 cilinders
 • 6,5 t en wielbasis 2,58 m
 • XXL ComfortView™-cabine (3,33m³) met 2 panoramaportieren of B-stijl aan de linkerkant en G5/G5PLUS-display met 71 d(B)A
 • Transmissiekeuze: AutoPowr
PLACEHOLDER ALT TEKST

Serie 6R: Doe het slim, doe meer.

6R-tractoren met kort frame: Compact, licht en krachtig

Ervaar de veelzijdigheid van deze wendbare viercilinder-tractor met veel pk's en sterke hydraulica, een grote hefcapaciteit en grote banden.

Hoogtepunten van de 6R 150

Ervaar de veelzijdigheid van deze unieke, krachtige compacte viercilindertractor.
Maak kennis met de belangrijkste kenmerken en efficiëntieverhogende functies

 • Brandstofzuinige prestaties

  Het superieure bedieningsgemak van onze AutoPowr™-transmissie van topklasse vult het vermogen en koppel van de 6R 150 aan voor uitzonderlijk veel bedieningscomfort en brandstofbesparing, zoals bevestigd door recente tests.

   

  Is uw interesse gewekt? Meer informatie vindt u op de volgende dia's! >

   

  Brandstofzuinige prestaties
 • Laag dieselverbruik en zeer goede prestaties¹

  De DLG-PowerMix-Test 2.0 (veldtoepassingen) bevestigde het lage brandstofverbruik van de 6R 150 van slechts 274 g/kWh diesel en 8 g/kWh ureum.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Laag dieselverbruik en zeer goede prestaties1
 • Meest brandstofzuinige¹ viercilinder bij transport

  De DLG-PowerMix-Test 2.0 (transporttoepassingen) bevestigde het lage brandstofverbruik van de 6R 150 van slechts 375 g/kWh diesel en 12 g/kWh ureum.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: bewezen brandstofefficiëntie5
 • Automatisering van de volgende generatie

  Profiteer van de extra productiviteitsvoordelen van onze geavanceerde licentie, zoals AutoTracTM-omkeerautomatisatie, AutoTracTM-werktuiggeleiding passief, AutoPathTM, MachineSync en uitwisselbare gebruiksgegevens.

   

  Meer informatie over de afzonderlijke functies op de volgende dia's >

  Automatisering van de volgende generatie
 • AutoPath™

  AutoPath™ maakt automatisch stuurlijnen aan, aan de hand van gegevens die zijn verzameld tijdens de eerste gang met een werktuig met strip voor grondbewerking of een zaaimachine. Het systeem neemt het beheer van uw stuurlijnen over, beschermt uw investering in voedingsstoffen en helpt u om elke gang met vertrouwen en precisie uit te voeren. Ongeacht de breedte van het werktuig dat u gebruikt voor het planten, mesten, sproeien en/of oogsten zorgt AutoPath™ dat de banden bij alle toekomstige bewerkingen altijd de geplante rijen volgen en niet op het gewas komen.

  AutoPath™
 • Beste allrounder en nr. 1 in wegen¹

  In de meest recente tractortest van Trekker Magazine van februari 2023 leverde de combinatie van een 6R 150 en een 643R-voorlader de beste resultaten. Bereik nieuwe productiviteitsniveaus met de bekroonde combinatie van de 6R en de 643R-lader met
  ons dynamische weegsysteem, terug-naar-positie en horizontaalnivellering.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Meer informatie over de functie vindt u op de volgende dia >

  Beste allrounder en nr. 1 in wegen¹
 • Efficiënte nauwkeurigheid

  Vergroot uw precisie tijdens de werkzaamheden: met ons dynamische weegsysteem kunt u de bak tot exact het gewenste gewicht vullen. Ook kunt u hiermee stapsgewijze wagenvulformules maken.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Efficiënte nauwkeurigheid
 • Verricht uw beste werk ooit

  U gaat zitten in uw Dual Motion-stoel met premium vering, kijkt om u heen en voelt het: hier ga ik dingen voor elkaar krijgen. Beter, sneller, efficiënter. En bij een laag geluidsniveau van 71 dB(A) geniet u van rustige, geconcentreerde uren in de ruime cabine van 3,33 m³
  .

   

  Duik dieper in de materie op de volgende dia's >

  Verricht uw beste werk ooit
 • Dual motion-stoel

  Deze extra comfortabele stoel, nu voorzien van verbeterde vering, is als optie leverbaar. Het bovenste gedeelte van de rugleuning draait mee wanneer bestuurders zich omdraaien, en zorgt zo voor ondersteuning van de rug en beter zicht naar achteren.

  Dual motion-stoel
 • Deuren die u niet ziet

  Onze panoramadeuren lijken nergens op. Maar dat is een goed teken. Ze zijn namelijk vrij uniek. U zult ervan genieten dat ze onbelemmerd zicht bieden. Er is ook een versie met B-stijl links verkrijgbaar.

  Deuren die u niet ziet

Doe meer, doe het beter en doe het efficiënter. We bouwen de 6R-serie om te presteren.

Haal alles uit uw dag met voorladers van John Deere

Haal alles uit uw dag met voorladers van John Deere

De voorladers uit de John Deere R-serie beschikken over onze automatische vergrendelingen, waardoor het vastkoppelen van lader en werktuigen een kwestie is van 'click & go'. Ons optionele technologiepakket geeft uw productiviteit een boost.

Dynamisch wegen

Dynamisch wegen

Verbeter uw precisie tijdens het rijden: met ons dynamische weegsysteem kunt u de bak tot exact het gewenste gewicht vullen. Ook kunt u hiermee stapsgewijze wagenvulformules maken.

Terug-naar-positie

Terug-naar-positie

Verbeter uw productiviteit bij repetitief werk. Met terug-naar-positie kunt u maximaal vier werktuigposities opslaan die u met de joystick weer snel en comfortabel kunt oproepen.

Horizontaal nivellering

Horizontaal nivellering

Deze exclusieve functie nivelleert de veldinstallatieset parallel met de bodem en niet alleen ten overstaan van de tractor. Transporteert balen sneller, zonder verspilling, laat goederen nooit vallen en laat u globaal genieten van een vlottere rit.

CommandARM: Intuïtieve bediening

CommandARM: Intuïtieve bediening

De 6R-serie maakt geavanceerde landbouwtechnologie eenvoudig te bedienen. Alles is binnen handbereik en ons CommandCenter-touchscreen biedt soepele navigatie met snelkoppelingen en een contextgevoelige helpfunctie.

Nieuwe elektronische joystick met omkeerinrichting

Nieuwe elektronische joystick met omkeerinrichting

Verreweg de meest ergonomische en comfortabele manier om de voorlader te bedienen: bovendien kunt u met de nieuwe omkeerinrichting op de joystick de richting van de tractor wijzigen met één druk op de knop. De joystick is volledig herconfigureerbaar en stuurt alle SCV's, de voorste hefinrichting en zelfs ISOBUS-functies aan.

Buitenaanzicht

SLEEP OM TE DRAAIEN

Cabine-aanzicht

SLEEP OM TE DRAAIEN