Zelfrijdende veldhakselaars – Gebouwd om te hakselen

hero

8000-serie veldhakselaars

8000-serie veldhakselaars

We hebben de 8000-serie gebouwd voor wat het belangrijkst is: om ervoor te zorgen dat u efficiënter kuilvoer van hogere kwaliteit kunt produceren. Ervaar betrouwbare, superieure snijprestaties bij de laagst mogelijke operationele kosten.

9000-serie veldhakselaars

9000-serie veldhakselaars

Met de allerbeste gewasanalyse en documentatiemogelijkheden, ongeëvenaarde veevoerkwaliteit met een exceptioneel robuuste korrelkneuzer en uitstekende motoren zijn de zelfrijdende veldhakselaars van de 9000-serie klaar om alles naar een nieuw niveau te brengen.

Wij hebben fantastische aanbiedingen

Wij hebben voor slechts een beperkte tijd drie speciale modellen samengesteld waarop u tot wel €20.000 kunt besparen. Bekijk ze eens om het model te vinden dat precies bij u past.

Het loont om voor Pro te kiezen

9500 Pro model: De efficiëntste

9500 Pro model: De efficiëntste

Koop uw 9500 met een besparing van €20.000 en geniet nog steeds van extra's zoals “i-ready”, klaar voor geleiding, een GreenStar™ 3 2630 display, en 4640 Universal Display-gereedheid.

8500 Pro model: De kampioen op het gebied van prestaties en hoog volume

8500 Pro model: De kampioen op het gebied van prestaties en hoog volume

Koop nu een 8500 met een besparing van €15.000 en geniet nog steeds van extra's zoals “i-ready”, klaar voor geleiding, een GreenStar™ 3 2630 display, en 4640 Universal Display-gereedheid.

98200 Pro model: Prestaties op instapniveau

8200 Pro model: Prestaties op instapniveau

Koop een 8200 en bespaar €10.000! U krijgt nog steeds waardevolle extra's zoals “i-ready”, klaar voor geleiding, een GreenStar™ 3 2630 display, en 4640 Universal Display-gereedheid.

Voorzetstukken voor gras

Voorzetstukken voor gras

Voor een grondige en efficiënte grasverzameling hebt u de keuze tussen de pick-ups van de 6X9- en R-serie.

Maïsvoorzetstukken

Maïsvoorzetstukken

De 300plus en 400plus-maïsvoorzetstukken zijn wereldwijd gerenommeerd om hun hoge capaciteit, betrouwbaarheid en geringe onderhoudsvereisten.

Voorzetstukken voor gehele gewassen

Voorzetstukken voor gehele gewassen

Het oogsten van geheel-gewas-silage gaat niet beter dan met de ProfiCut-voorzetstukken van Zürn.

9000-serie veldhakselaars

Gloednieuwe 8000-serie

Drie nieuwe modellen: Bekijk onze nieuwe 8100, 8200, en 8300 veldhakselaars – nu met nog meer pk's, een designupdate die ze dichter bij de 9000-serie brengt, en een verbeterde, krachtige John Deere Premium korrelkneuzer.

highlight

Gras: er blijft niets achter

Naast onze 6X9 premium pick-ups bieden we nu ook de nieuwe R-serie pick-ups – exclusief ontwikkeld voor John Deere door Kemper. De nieuwe R-serie pick-ups, die zijn voorzien van een vijzel met een diameter van maar liefst 80 cm, evenals grotere vijzelbladen van 20 cm en 6 tandbalken met tanden van 6,5 cm, zijn speciaal ontwikkeld voor het oprapen van gras met veel pk's. Om ervoor te zorgen dat u nog vele seizoenen kunt profiteren van de volle prestaties, is de 30R bovendien voorzien van een kettingloze aandrijving met versterkte slijtdelen voor lagere onderhoudskosten.

Besparingscalculator mestmeting

Besparingscalculator mestmeting

Bereken uw totale voordeel in een paar klikken.

Meer informatie
John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Het John Deere Operations Center™ verzamelt in real time essentiële operationele gegevens ter verhoging van de transparantie en de productiviteit van uw bedrijf.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Profiteer van realtime voer- en mestanalyses om aanpassingen te doen in het veld op basis van directe en zeer nauwkeurige gegevens, die tijdens het rijden worden verzameld met nabij-infraroodtechnologie (NIR-sensor).

Onderdelencatalogus

Onderdelencatalogus

Alle merken, alle modellen, elke leeftijd. Alle onderdelen die u nodig hebt, verkrijgbaar bij uw John Deere dealer. Voor uw behoeften voor veeteelt, bosbouw, tuinonderhoud en uw werkplaats. Bekijk onze uitgebreide portfolio.