Ontdek het John Deere Operations Center

Met het Operations Center op MyJohnDeere.com hebt u uw boerderij altijd in uw broekzak. Het is gemakkelijk te gebruiken en staat in verbinding met uw machines, percelen en bestuurders.

Vijf redenen – vijf verhalen over het gebruik vn het Operations Center

Ik gebruik het Operations Center om:

Tijd te besparen

Mijn machinepark altijd zichtbaar

Neem beslissingen op basis van feiten

Eenvoudig uitwisselen van gegevens

Mijn klanten helpen om het werk beter uit te voeren

Maak nu uw gratis account!

Gebruik het Operations Center om elk aspect van uw landbouwbedrijf te optimaliseren.

Machines

Machine-informatie

Waar zijn mijn machines en zijn ze gereed voor het werk? De MyOperations-app toont u de locatie van elke machine, de bijbehorende locatiegeschiedenis en brandstofniveaus, en eventuele actieve diagnostische waarschuwingscodes.

Voortgang volgen

Is het zaaien al klaar en is de machine op weg naar het volgende perceel? Met de MyOperations-app kunt u duizenden telefoontjes besparen en tijd terugwinnen voor belangrijkere taken.

Wireless Data Transfer (WDT)

Hoe kan ik afkomen van de geheugenstick om gegevens van mijn machines op te halen? De documentatiegegevens worden draadloos en nagenoeg in real-time naar de MyOperations-app en het Operations Center verzonden – zelfs voor ISOBUS-werktuigen die niet van John Deere zijn. Documenteren wordt zo kinderspel!

Percelen

Uw boerderij in uw broekzak

Wat moet ik doen om al mijn percelen in de MyOperations-app te krijgen? Niet veel. Met slechts een paar keer klikken kunt u uw perceelgrenzen moeiteloos importeren uit bijvoorbeeld ondersteunende toepassingen. De percelen worden in de app weergegeven met verschillende kleuren, afhankelijk van de soort taak die het meest recent is uitgevoerd. Hierdoor hebt u een perfect overzicht.

Documentatie eenvoudig gemaakt

Moet ik op kantoor zitten om gedetailleerde documentatiekaarten te bekijken? Dit hoeft niet meer. U kunt deze kaarten nagenoeg in real-time in de app bekijken, zelfs voor ISOBUS-werktuigen die niet van John Deere zijn. U kunt ze zelfs rechtstreeks vanuit de app exporteren.

Precisielandbouw eenvoudig gemaakt

Wat moet ik met al deze gegevens doen? Hoe ziet de vergelijking tussen de verschillende variëteiten die ik teel in het veld eruit? De MyOperations-app sorteert al deze verschillende gegevens automatisch en geeft deze weer, zodat het nu eenvoudiger is dan ooit om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen.

Het Operations Center is

Gegevens kunnen in ISOXML-indeling* worden geïmporteerd/geëxporteerd van/naar elk compatibel systeem, zoals bijvoorbeeld machinedisplays van andere fabrikanten of landbouwmanagementsystemen. Met DataConnect is er zelfs rechtstreekse gegevensuitwisseling mogelijk met Claas Telematics, 365 Farmnet, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) en S-Fleet (Steyr). Meer dan 100 connected-softwarebedrijven zijn via interfaces verbonden en bieden aanvullende diensten op basis van de gegevens in het Operations Center. * Introductie tweede helft van 2020
Uw vertrouwde lokale John Deere-dealer heeft een Operations Center-specialist in dienst, die klaar staat om te helpen.
U hebt op elk moment de volledige controle over uw gegevens. U beslist zelf hoeveel gegevens u wilt delen en met wie. Zelfs als u al toegangsrechten hebt toegekend, kunt u deze op elk moment en onmiddellijk wijzigen of terugtrekken. Daarnaast zijn alle systeemgegevens veilig beschermd tegen verlies en diefstal via dezelfde technologie als die bij online-banking wordt gebruikt.
About Image

Maak nu uw gratis account!