Operations Center

Tijd besparen

Machines beheren

Slimmere beslissingen

Informatie delen

Klanten bedienen

NIEUW – DIGITAAL VELDBOEK

NIEUW – DIGITAAL VELDBOEK

Nu kunt u elke afgeronde taak rechtstreeks in onze app toevoegen. Deze worden veilig opgeslagen op één plek en zijn gemakkelijk vanaf elk apparaat en op elk moment toegankelijk.

NIEUW - ISOXML importeren

NIEUW - ISOXML importeren

Rechtstreeks documentatiegegevens importeren vanaf terminals van Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI of Kverneland en bekijk deze comfortabel vanaf één locatie.

NIEUW – Gegevensoverdracht voor meerdere merken

NIEUW – Gegevensoverdracht voor meerdere merken

Dankzij de algemene standaard DataConnect kunt u nu real-time gegevens weergeven voor machines van Case, Claas, New Holland en Steyr in het John Deere Operations Center.

Tijd besparen

Plan uw werk van te voren en stuur de taakinformatie rechtstreeks naar de individuele machines. Geen vertragingen meer in het veld vanwege het instellen van machines en geen fouten meer als gevolg van het ontbreken of verkeerd begrijpen van informatie.

Save Time

 

Meer informatie

Tekst uitklappenAlles inklappen

digitaal veldboek. Nu kunt u elke afgeronde taak rechtstreeks in onze app toevoegen

UW EIGEN DIGITALE VELDBOEK

Nu zijn pen en papier geschiedenis en kunt u al uw boerderijgegevens veilig en beveiligd opslaan in het Operations Center. U kunt afgeronde taken eenvoudig rechtstreeks in het Operations Center toevoegen en zo uw eigen digitale veldboek maken, dat toegankelijk is vanaf elk apparaat – smartphone, tablet of desktop – waar u ook bent. Bovendien kunt u de gegevens van elk seizoen weergeven, zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken en de prestaties van uw volledige onderneming kunt volgen.

 

 

Alles vastleggen

In het veldboek wordt informatie opgeslagen over de bestuurder, de machine, het veld, de klant, de gewasvariëteit, de chemicaliën, het werktuig, de tijd en datum…en nog veel meer

 

Personaliseer uw weergave

Gegevens weergeven voor elk seizoen in een lijst en filters toepassen voor boerderij, veld, product en variëteit: u kunt kiezen wat voor u de beste indeling is.

 

Gegevens eenvoudig delen

Gegevens delen in andere bestandsindelingen – Shapefile, PDF of XLSX – zodat partners u kunnen helpen met analyses.

 

Nooit meer iets kwijtraken

U kunt bestanden binnen enkele seconden terugvinden dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfunctie.

 

Prestaties analyseren

Machineprestaties vergelijken en veldgegevens analyseren over meerdere seizoenen voor betere en duurzame agronomische besluitvorming.

Machines beheren

Controleer de locatie en de status van uw machines in realtime. U weet wanneer een taak is afgerond, wat de geoogste opbrengst is en nog veel meer. Dankzij het Operations Center hoeft u minder te bellen en hebt u alles onder controle.

Manage Machines

 

Slimmere beslissingen

Met het Operations Center kunt u betere en meer geïnformeerde beslissingen nemen. Machine- en werktuiggegevens worden verzameld in realtime, zodat u snel kunt zien wat er gebeurt en de juiste acties voor uw bedrijf kunt inleiden.

Smarter Decisions

 

Informatie delen

Deel documentatiegegevens met uw klanten zodat zij meer inzicht hebben in hun bedrijfsvoering en weten welke taken u hebt afgerond. Het Operations Center verstevigt de klantrelaties door grotere transparantie en helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsprestaties op lange termijn

Share Intelligence

 

Meer informatie

Tekst uitklappenAlles inklappen

NIEUW – Gegevens delen voor meerdere merken

GEGEVENS DELEN VOOR MEERDERE MERKEN

Gegevens delen voor meerdere merken

DataConnect, de algemene standaard voor het delen van gegevens tussen machines van verschillende merken, is nu live.  Gegevens van 365FarmNet en van machines van Case, Claas, New Holland en Steyr die zijn uitgerust met telematicavoorzieningen, kunnen automatisch worden geïmporteerd in het John Deere Operations Center. Bedrijven met gemengde machineparken zullen deze wijzigingen verwelkomen, omdat ze niet langer verschillende platforms voor machinebewaking hoeven te gebruiken; ze hebben voldoende aan het Operations Center.

Via DataConnect kunt u de volgende informatie weergeven:

  • Locatie (huidige en vorige)
  • Brandstofniveau
  • Snelheid
  • Werkstatus

Het enige wat u hoeft te doen, is het toevoegen van uw Claas-, Case-, New Holland- of Steyr-machine aan uw Operations Center-account.  U hoeft geen enkele wijziging aan te brengen op uw machines, omdat de gegevens automatisch worden overgedragen. En bovendien is DataConnect gratis!

DataConnect is ontwikkeld als een algemene gegevensstandaard voor de landbouwindustrie en staat open voor elke fabrikant.  We hopen in de toekomst de toevoeging van nog meer fabrikanten bekend te kunnen maken, alsmede het uitwisselen van landbouwgegevens voor toepassingen als opbrengstkartering.

ISOXML importeren. Documentatiegegevens van andere machinemerken rechtstreeks importeren.

ISOXML IMPORTEREN: GEGEVENSUITWISSELING ALLE MERKEN

Ook als uw machinepark bestaat uit machines van verschillende merken kunt u profiteren van alle functies van het Operations Center, dankzij de mogelijkheid voor het importeren van ISOXML documentatiegegevens. U kunt rechtstreeks documentatiegegevens importeren naar het Operations Center vanaf terminals van Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland en nog meer. De gegevens zijn eenvoudig bereikbaar opgeslagen op een enkele locatie, waardoor het beheer van uw gehele bedrijf een stuk makkelijker wordt!

 

Klanten bedienen

Uw lokale dealer kan u helpen met het instellen van het Operations Center, waarbij deze u ondersteuning op lange termijn kan bieden via het FarmSight™ Services-pakket. Praat eens met uw dealer over de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat en hoor hoe uw dealer u kan helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsrendement.

Service Customers

 

Het John Deere Operations Center is….

Open

Open

Stuur documentatiegegevens door naar andere gebruikers van het Operations Center, importeer documentatiegegevens van elke fabrikant die de ISOXML-standaard gebruikt, of deel gegevens draadloos vanaf machines met Claas Telematics, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) of S-Fleet (Steyr). Het Operations Center is opgezet als een informatie-hub, zodat het hanteren van gegevens zeer eenvoudig is. U kunt zelfs gegevens delen met meer dan 180 softwarepartners, u hebt dus maar één platform nodig voor al uw beheerstaken.

Lokaal

Lokaal

Uw lokale dealer beschikt over opgeleide Operations Center-specialisten die u kunnen helpen om dit krachtige hulpmiddel maximaal te benutten en die de instellingen samen met u afstemmen op uw specifieke situatie. Zij kunnen u helpen met het opleiden van uw personeel, de taken plannen, machineprestaties bewaken en optimaliseren, gegevens analyseren en nog veel meer.

Veilig

Veilig

U hebt ten alle tijden totale controle over uw gegevens.  U beslist welke gegevens u wilt delen met wie, wat bijzonder nuttig is als u samenwerkt met partners of adviseurs.  Daarnaast is het geruststellend om te weten dat uw gegevens veilig worden beschermd met dezelfde veiligheidssystemen die bij online-banking worden gebruikt.

Ontdek de voordelen

Track Jobs & Send data wirelessly

Taken volgen

Is het zaaien al klaar en is de machine op weg naar het volgende perceel? Met de Operations Center-app kunt u uw machines in realtime controleren, zodat u duizenden telefoontjes bespaart en u extra tijd krijgt voor de meer belangrijke taken.

Gegevens draadloos verzenden

Hoef ik geen geheugenstickjes meer te gebruiken om gegevens van mijn machines op te slaan? Documentatiegegevens worden vanaf nu automatisch en nagenoeg in realtime draadloos doorgestuurd naar het Operations Center, zelfs van ISOBUS-werktuigen van andere merken dan John Deere. De documentatie is een stuk gemakkelijker nu er geen USB-sticks meer nodig zijn!

Manage machines & Share field data

Machines beheren

Waar zijn mijn machines en zijn ze gereed voor het werk? De Operations Center-app toont u de locatie van elke machine, de bijbehorende locatiegeschiedenis en het actuele brandstofniveau, en eventuele actieve diagnostische waarschuwingscodes.

Veldgegevens delen

Moet ik op kantoor zitten om gedetailleerde documentatiekaarten te bekijken? Nu niet meer. U kunt deze kaarten in de app in nagenoeg realtime bekijken, zelfs voor ISOBUS-werktuigen van andere merken dan John Deere. U kunt zelfs vanuit de app details rechtstreeks exporteren voor afdrukken of doorsturen naar uw vertrouwde partner.

Analyse fields instantly & Make smarter decisions

Velden meteen analyseren

Gaf de nieuwe tarwevariëteit een hogere opbrengst?… Hoe verschillen de opbrengsten van de verschillende percelen? De Operations Center-app sorteert en toont alle gegevens van uw percelen en gewassen automatisch, zodat het makkelijker is dan ooit tevoren om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen.

Slimmere beslissingen nemen

Wat was het resultaat van de laatste stikstofbehandeling?… Was de nieuwe chemicaliënbehandeling effectief?…Presteerde de nieuwe zaadvariëteit beter dan vorig jaar? U kunt de opbrengsten van uw percelen vergelijken via een filterfunctie zodat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor de oogst van volgend jaar

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Maak uw gratis account op MyJohnDeere.com

Een account registreren en uw wachtwoord instellen duurt slechts een paar seconden.

Download Operations Center app

2. Download de Operations Center-app

Ga naar de Google Play Store of de Apple App Store.

Ask your dealer for advice on setting-up

3. Vraag uw dealer om advies bij het instellen

Uw locale dealer beschikt over opgeleide specialisten die u op weg kunnen helpen en die u ondersteuning op de lange termijn kunnen bieden.