Bunkerharken

Foto van bunker- en veldhark in actie

Een ontwerp dat nooit uit de mode raakt

Of het de laatste hand legt aan een bunker op de golfbaan of een constructieproject voor een nieuwe baan, de 1200A- en 1200 hydro-bunkerharken leveren een soepele aanpak en uitstekende manoeuvreerbaarheid.

Twee manieren om een perfecte afwerking te bereiken: De Hydro 1200 en 1200A

Het leggen van de laatste hand aan een bunker van een golfbaan, een infield speelveld of een constructieproject voor een nieuwe baan, vereist een vaardige hand en uitstekende manoeuvreerbaarheid. Om deze taken uit te voeren, heeft John Deere niet één maar twee goede opties zodat u de taak kunt voltooien. Sinds het voor het eerst in 1995 werd geïntroduceerd, is de 1200A een machine met tandwielaandrijving, die voor alle bunker- en veldharken de standaard stelt. En met onze 1200 Hydro krijgt u uitstekend trek- en duwvermogen die u van een hydrostatische machine mag verwachten.

ModelTransmissiePaardenkracht*HulpstukkenVoorwaartse rijsnelheidTrekmogelijkheid

Versnelling

13,5 pk

Hark, voorblad

0-12,6 mph (0-20,3 km/u)

Achtertrekhaak

Hydrostatisch

16,0 pk

Hark, voorblad

0-10 mph (0-16,09 km/u)

N.v.t.

Onderdelen, service en ondersteuning

Vind een dealer

Bekijk bij uw lokale dealer, de apparatuur die het beste is voor u.

Informatie over motorvermogen en -koppel wordt geleverd door de fabrikant van de motor en dient alleen voor vergelijkingsdoeleinden. Het daadwerkelijke motorvermogen en -koppel is lager. Raadpleeg de website van de fabrikant van de motor voor extra informatie.