Mensen die langs allerlei types machines van John Deere wandelen in een groot veld.

WE HAASTEN
ONS ZODAT HET LEVEN EEN GROTE STAP VOORUIT KAN ZETTEN

Wij haasten ons als geen ander

We doen dingen die essentieel zijn in het leven. We haasten ons voor de mensen die ons vertrouwen en de planeet die
ons onderhoudt, we creëren intelligente, verbonden machines waarmee we in het leven een grote stap vooruit kunnen zetten.


De klanten van John Deere staan centraal bij alles wat we doen.

We vertrouwen op meer dan 180 jaar ervaring en terabytes aan nauwkeurige gegevens om hen en 
hun bedrijven beter te kennen dan eender wie. Onze eenvoudig te gebruiken technologie helpt ze 
resultaten te behalen die we zien op het veld, op hun site en in hun bedrijfsresultaten. We verzekeren een naadloze toegang tot onderdelen, 
diensten en prestatie-upgrades om onmiddellijk mee naar huis te nemen of via inruil. We bieden steeds ondersteuning van wereldklasse
doorheen de levenscyclus van hun machines en daarbij wordt steeds rekening gehouden met productiviteit en duurzaamheid.

En we vergeten nooit dat we ’hier zijn om een grote stap vooruit te zetten in het leven.


Duurzaamheid

We haasten ons om oplossingen te creëren die de bestaansmiddelen van onze klanten en gemeenschappen wereldwijd en voor aankomende generaties veilig zullen stellen.

Duurzaamheidsdoelstellingen

Innovatie en technologie

We haasten ons om nieuwe manieren van denken te creëren alsook nieuwe manieren te ontwikkelen om iets te doen. Niet om de status-quo te verstoren, maar om klantgerichte oplossingen verder te ontwikkelen zodat hun opdrachten kunnen evolueren en eenvoudiger en winstgevender worden.

Ga naar Innovatie & technologie

Gemeenschap

Onze passie is even gedurfd als de loyaliteit die ze inspireert. Dat soort waardering moet je verdienen. Door trots te zijn op een goed uitgevoerde opdracht, zorgen we voor een krachtige impact binnen onze gemeenschappen en wereldwijd.

Lees meer over kracht van maatschappelijke betrokkenheid op onze Amerikaanse website

Leiderschap

Geweldige leiders maken geweldige bedrijven en onze algemeen directeur John May deelt de volgende sterke leidende waarden van zijn voorgangers waaronder integriteit, kwaliteit, toewijding en innovatie.

Ontmoet onze leiders

Wirgen logo

Wirtgen

Bestaand uit Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann en Benninghoven, de Wirtgen Group biedt klanten mobiele machineoplossingen voor wegenbouw en -herstel, installaties voor het delven en verwerken van mineralen of voor het recyclen van materiaal en voor de productie van asfalt. De vijf merken bestrijken, wanneer ze samen worden gebruikt, de gehele wegbouwcyclus, van verwerking, mengen, bestrating, compacteren en herstel.

Hagie logo

Hagie

Het verhaal van Hagie gaat over innovatie en inzicht. Ray Hagie werd gedreven om inefficiënties te verminderen en een betere manier te vinden, waardoor hij zich ging richten op spuitoplossingen voor gewassen. In 1947 produceerde zijn passie voor probleemoplossing ’s werelds eerste zelfrijdende veldspuit. Deze revolutionaire doorbraak bracht een toename van de verkoop, fabrieksuitbreidingen en een internationale markt met zich mee.  Hagie produceert nog steeds veldspuiten met grote speling en toppermachines.

PLA Logo

PLA

Oprichter Juan Carlos Pla bouwde de eerste graanelevatoren in Argentinië bij zeehavens voordat hij het meest kenmerkende product produceerde: de veldspuit met hoog chassis. In 1978 produceerde PLA de eerste zelfrijdende veldspuit van Latijns-Amerika, gevolgd door het auto-trailer systeem (1993) en ’s werelds eerste veldspuit met automatische piloot (1999). PLA produceert zaaimachines en veldspuiten.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Het bedrijf is opgericht door de Mazzotti-familie en de ervaring binnen het bedrijf met de bouw van zelfrijdende landbouwmachines is bijna 75 jaar oud. Als echte boeren, bouwde de familie een reputatie op als gepassioneerde vernieuwers en visionairs in de voortdurende evolutie van het oplossen van klantproblemen en het voldoen aan de vraag. Mazzotti produceert zelfrijdende veldspuiten in Italië.

Monosem logo

Monosem

Al meer dan 75 jaar levert Monosem hoogwaardige precisievacuumzaaimachines en cultivatoren aan meer dan 80 landen wereldwijd. Sinds 1945, bestaat de geschiedenis van Monosem uit voortdurende productinnovaties. Monosem wordt beschouwd als de leider van de Franse markt voor precisiezaaimachines en heeft zijn producten de wereld in gebracht, waarbij ongeveer 70 procent van de productie nu wordt geëxporteerd.  De vestiging in Kansas City, Kansas, richt zich op de Noord-Amerikaanse markt voor speciale gewassen.

A&I Products Logo

A&I Products

Sinds 1980 is A&I Products uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en groothandelsdistributeur van vervangingsonderdelen voor de markten voor landbouwmachines, gazonmachines en industriële apparatuur. Met zijn wortels als kleine machinewerkplaats en reparatiefaciliteit, heeft A&I Products de overgang gemaakt door nieuwe onderdelen te vervaardigen ter vervanging van onderdelen waarvan is vastgesteld dat ze vaak moeten worden gerepareerd. Nu biedt A&I Products meer dan 160.000 verschillende onderdeelnummers voor verschillende toepassingen.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology is gebaseerd op één eenvoudig concept – maximaliseren terwijl je minimaliseert. Blue River combineert de nieuwste innovaties en technologie om de landbouwproductie te verbeteren en tegelijkertijd de impact op de planeet te verminderen. Blue River ontwikkelde de See & Spray Select-technologie die beschikbaar is op John Deere 400- en 600-serie veldspuiten. See & Spray combineert computervisie, machinaal leren en robotica om klanten tijd en geld te besparen terwijl de winstgevendheid op een duurzame manier wordt verhoogd.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Harvest Profit is opgericht in 2015 en bestaat uit een team dat woont en werkt in het hart van het agrarisch gebied van North Dakota. De missie van het bedrijf is om de financiële aspecten van de landbouw beter zichtbaar te maken. Harvest Profit heeft een reeks softwaretools opgezet die erop gericht zijn het voor boeren gemakkelijker te maken om de bedrijfskosten, winsten, graanmarketingposities en inventaris bij te houden. Het wordt “software voor slimme boeren” genoemd – degenen die hun boerderijen het hele jaar door als een bedrijf behandelen. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

De missie van Bear Flag Robotics is om de wereldwijde voedselproductie te verhogen en tegelijkertijd de kosten van het verbouwen van voedsel te verlagen door middel van machine-automatisering. Het bedrijf maakt autonome technologie voor landbouwtractoren, waardoor de veiligheid, betrouwbaarheid en winstgevendheid op boerderijen wordt verhoogd. Bear Flag Robotics begon in 2017 in Silicon Valley door medeoprichters Aubrey Donnellan en Igino Cafiero. Donnellan en Cafiero's relatie met John Deere begon met de John Deere Startup Collaborator-programma in 2019 en de overname werd aangekondigd in 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Sinds 2014 is Kreisel een toonaangevende innovator die zich richt op de ontwikkeling van dompelgekoelde elektrische accumodules en -pakketten. Het bedrijf beschikt over een gedifferentieerde accutechnologie en een accugebufferde oplaadinfrastructuur en bedient momenteel een wereldwijd klantenbestand op meerdere eindmarkten, waaronder bedrijfsvoertuigen, terreinwagens, scheepvaart, e-motorsporten en andere toepassingen met hoge prestaties. Het bedrijf werd opgericht door de broers Johann, Markus en Philipp Kreisel en is gevestigd in Rainbach im Mühlkreis, Oostenrijk.