Wie zijn wij

Wie zijn wij

Ons doel is simpel

Wij werken sinds 1958 als John Deere Financial en wij zijn een joint venture. We zijn volledig eigendom van John Deere en we zijn één van de grotere leveranciers van financieringsdiensten ter wereld, voor klanten in de landbouw, constructie, bosbouw, grasmatten en industriële uitrusting.

Wij kennen de markt en begrijpen wat u doet. Wij zoeken samen met u de juiste financieringsmogelijkheid. We zorgen ervoor dat de financiering snel en gemakkelijk voor u verloopt. Wij bieden concurrerende prijzen en flexibele betalingen die passen bij de drukke tijden van uw bedrijf.

Wij doen wat wij kunnen, zodat u de machines kunt kopen die u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Globaal ervaren partner

Wij stoppen alles wat wij weten en al onze wereldwijde hulpbronnen in de aanbieding voor u, van gelokaliseerde en aangepaste financiering dat competitieve voordelen creëert voor u.

Werknemers

2.300 werknemers

Landen

52 landen

Accounts

1,7 milj. accounts

Vind uw oplossing voor financiering

Financiële lease

Krediet

Krediet is een heldere financieringsoptie waarbij u eigenaar wordt van de machine die u financiert.

Financiële lease

Financiële lease

Als u geen eigendom wenst, maar toch van de vele voordelen van de optie lease wilt genieten, dan is de financiële lease voor u geschikt.

Operationele lease en huurovereenkomst

Operationele lease en huurovereenkomst

Twee aantrekkelijke opties welke kosteneffectieve manieren zijn om over een vaste termijn het gebruik van een machine te financieren, zonder deze te bezitten.