MICHELIN® X® TWEEL® TURF luchtloze band

Tweel achteruitrijdend over een stoeprand

DE MICHELIN X TWEEL TURF LUCHTLOZE BAND IS GEARRIVEERD

Exclusief voor de Z994R en Z997R.

Wat is de MICHELIN X TWEEL TURF Luchtloze band?

De volgende “revolutie” voor het commercieel maaien is gearriveerd. De MICHELIN X TWEEL TURF luchtloze band heeft elke kwaliteit die u vraagt van een luchtband, maar heeft nooit lucht nodig. Nooit meer lekke banden, stilstand, reparatiesets of reservebanden. En voor wat slijtage betreft: deze “band” heeft een slijtagelevensduur die drie keer zo lang is dan bij een luchtband.

Tweel rijdend over stenen

MICHELIN X TWEEL TURF Luchtloze band

Dus nooit meer een lekke band en geen tijd verspilling aan het wisselen of repareren van banden.

Superieure prestaties

Tweel-hoogte

Een consistente hoogte

De MICHELIN X TWEEL Turf luchtloze band beschikt over een consistente wangdikte band, die garandeert dat het maaidek gelijkmatige snijresultaten levert, terwijl de over de volle breedte lopende spaken van polyhars een excellente zijdelingse stabiliteit leveren voor uitstekende prestaties op zijhellingen.

Een stabiele rit

Een stabiele rit

Het unieke ontwerp van de spaken zorgt voor een gedempte rit en dus voor meer bestuurderscomfort, zelfs tijdens ritten over stoepranden of andere hobbels. De hoogwaardige materiaalsamenstelling en een efficiënt contactgedeelte zorgen voor een lange slijtagelevensduur, die twee tot drie maal langer is dan bij luchtbanden.

Constructie van de tweel

Een unieke constructie

Het buitenste gedeelte van de MICHELIN X TWEEL TURF is een sterke doch flexibele band die afschuifband wordt genoemd. Deze band is verbonden met de binnennaaf door middel van dunne, maar zeer sterke vervormbare spaken.

*Goedgekeurd voor John Deere Z994R- en Z997R-maaiers uitgerust met dekken van 54", 60" of 72". Niet aanbevolen voor gebruik in combinatie met materiaalopvangsystemen.