M700/M700i-serie

M700(i)-serie

Perfect. Voor u.

Er is een M700(i) voor elk landbouwbedrijf, met een keuze uit drie tankformaten van 2400 tot 4000 liter en een dubbele of drievoudige spuitboom van 18 tot 30 meter. Kies uw machine en perfectioneer deze voor uw spuittoepassingen met een M700(i) met ISOBUS of kies uit de diverse andere aanvullende opties.

 

Eenvoudige handmatige bediening

Eenvoudige handmatige bediening

Met de eenvoudige, betrouwbare handmatige ventielen kan weinig misgaan en ze vragen weinig onderhoud. Wilt u iets geavanceerders? Kies onze AutoFill- of AutoDilute-technologie!

Laag zwaartepunt

Laag zwaartepunt

De M700(i)-machines zijn ontworpen voor het veld en voor de weg. Het lage zwaartepunt en de gelijkmatige gewichtsverdeling zorgen voor uitstekend rijgedrag op de weg.

Individuele verstuiverregeling

Individuele verstuiverregeling

Individuele verstuiverregeling is nauwkeuriger, verlaagt inkoopkosten, verhoogt de opbrengst en helpt het milieu te beschermen door het verminderen van over- of onderdosering.

TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro

Met TerrainControl™ Pro en TerrainCommand™ Pro is de spuitboom altijd waar deze moet zijn voor optimale dekking. Voor het doel ontworpen hybride-modus sensoren helpen de spuitboom altijd op de juiste positie te houden – hierdoor wordt een constante spuithoogte aangehouden; dat betekent minder afdrijven, een hogere snelheid en minder stress voor de bestuurder.

Aansluiting gesloten transfersysteem

Aansluiting gesloten transfersysteem

Dankzij eenvoudige aansluiting op elk type gesloten transfersysteem vermijdt u vrijwel elk contact met gewasbeschermingsvloeistoffen. U vult en spoelt via de rechtstreekse aansluiting op het vat met een adapter die algemeen door fabrikanten van gewasbeschermingsproducten wordt gebruikt.

MODELOPLOSSINGSTANKSPUITBOOMBREEDTEPOMPOPBRENGST

2400 l

18-30 m

280 l/min

3200 l

18-30 m

280 l/min

4000 l

18-30 m

280 l/min

Neem contact op met uw dealer voor meer informatie