De beste keuze voor zwadmaaien en zwadharken

De perfecte oplossing voor gevallen waarin rechtstreeks maaien niet mogelijk is

 

BP15 voor zwadmaaien/zwadharken met lage breukverliezen

De BP15 is de perfecte oplossing voor gevallen waarin rechtstreeks maaien niet mogelijk is als gevolg van weersomstandigheden of gevoelige gewassen. Het afleversysteem met dubbele riem, het FieldGlide veringssysteem en de grote vijzel met verbeterd vingerpatroon zorgen voor een superieur gewasbeheer en -behandeling.

 

Geoptimaliseerde opraperriem voor een soepele invoer

Vloeiende invoer

De pick-upriem is geoptimaliseerd voor het optillen van het gewas, waarna de riem het gewas naar een tweede riem transporteert, die het gewas horizontaal en platliggend onder de grote invoertrommel voert. Hierdoor ontstaat een soepele invoer, zelfs bij grote hoeveelheden materiaal. De riemsnelheid kan ook vanuit de cabine worden aangepast van 3 tot 15 m/min.

Grote vijzel van 660 mm voor grote gewasvolumes

Ontwikkeld voor grote gewasvolumes

Het zweefbereik van 57 mm van de grote 660mm-vijzel past zich gemakkelijk aan grote gewasvolumes aan – voor een constante invoer naar de maaidorser voor maximale prestaties. De hoogtewielen kunnen zonder gereedschap op vijf verschillende hoogtes worden ingesteld. Hiermee kan de opraperhoogte voor verschillende gewassen en omstandigheden worden geoptimaliseerd. De hoogtwielen zorgen ook voor betere grondvolging en voor het beter opvangen van hobbels op ruw terrein.

Voor elke zwadafmeting, dankzij de brede opening van 915 mm

Aanpasbaar op de zwadafmeting

De brede opening van 915 mm is geschikt voor elke zwadafmeting. De dubbelwerkende hydraulische cilinders zorgen voor een snellere reactie en houden de druk op het zwad voor een betere invoer.  Er kan een scherm worden geïnstalleerd om te voorkomen dat er gewas over de achterkant van het frame valt, zonder dat het zicht op de invoersectie wordt belemmerd.

Klik op het modelnummer voor meer informatie over de BP15.

MODELOpening, mmVijzel Ø, mmZweefbereik, mmBandsnelheid, m/min

915

660

57

3 - 15