Onderdelen balenpers

Door uw balenpers in topconditie te behouden, wordt elke uitvaltijd geminimaliseerd en kan er steeds op perfecte balen worden gerekend. Waarom dus niet investeren in een automatisch smeersysteem voor kettingen om het dagelijkse onderhoud te verminderen en de levensduur van uw rolketting te verlengen. Of kies ons messenslijpsysteem dat uw messen perfect scherp zal houden en het brandstofverbruik zal verlagen.

Balenpersriemen met diamantdraad

Balenpersriemen met diamantdraad

Door de drielagige constructie van nylon en polyester zijn de riemen stijf genoeg om opkrullen te weerstaan, doch flexibel genoeg om de gewassen van de oprapertanden te verwijderen en strakke, evenredig dichte balen te rollen.

Plaatvormige riemverbinding

Plaatvormige riemverbinding

Onze riemverbindingen horen tot de sterksten op de markt – sterk genoeg om een tractor van 4 ton op te tillen!

Affiniteitsproducten

Affiniteitsproducten

Brandstof besparende onderhoudsproducten Goed onderhoud zorgt dat uw balenpers uiterst efficiënt werkt en bespaart brandstof.

Gewasverpakking

Producten voor gewasverpakking

De producten van John Deere voor gewasverpakking bieden u, zonder uitzondering, de beste balen. Het gaat niet alleen om strakke ronde balen die gemakkelijker te hanteren zijn en minder afval genereren, maar ook om behoud van de kwaliteit van het gewas.