Neem het risico niet
NEEM HET RISICO NIET

U zult het verschil ervaren

 

Wist u dat originele hydraulische filters van John Deere een speciaal zwaar ontwerp hebben met metalen eindkappen en een filterelement dat aan de eindplaat is verzegeld? Dit garandeert u meer prestaties en een betere bescherming voor uw hydraulisch systeem.

 


Filters

Hydraulische filters van John Deere

De hydraulische filters van John Deere bevatten vijf hete-lijmsmelts om voor een gelijkmatige verdeling te zorgen. Andere filters hebben vaak slechts twee hete-lijmsmelts. Onze hydraulische filters zijn speciaal ontworpen om de hydraudische systeem van John Deere te beschermen tegen slijtage van componenten en hydraulische drukschommelingen. Ze houden vuildeeltjes buiten de machine en voorkomen dat slib en zuur machines beschadigen.

Voordelen

 • Platte plooien bieden een hogere capaciteit voor verontreinigingen en zorgen voor langere onderhoudsintervallen
 • Extra hete lijmsmelts zorgen voor een sterkere filterstof en garanderen een gelijkmatigere verdeling.

De sleutel voor efficiënte prestaties

Olie-, brandstof- en luchtfilters voorkomen dat schadelijke deeltjes in de motor terechtkomen, terwijl zij ook het brandstofverbruik verminderen. Vervuilde filters kunnen het brandstofgebruik met wel 5% per filter verhogen. Daarom is het belangrijk om uw filters te vervangen zodra ze aan het einde van hun effectieve levensduur zijn gekomen. Omdat ze speciaal zijn ontworpen om in uw motoren te worden gebruikt, raden we met klem aan om alleen originele filters van John Deere te gebruiken. Inferieure kopieën kosten uiteindelijk altijd meer geld dan ze besparen.

Brandstoffilters van John Deere

Brandstoffilters van John Deere

De brandstoffilters van John Deere bevatten dichte plooien, gecoate media en een goede afsluiting tussen de media en filterbehuizing.

Water kan ernstige schade veroorzaken aan de brandstofsystemen. Daarom zijn de brandstoffilters van John Deere niet alleen ontworpen om water vast te houden, maar ook om het af te stoten. Het speciaal gecoate filtermedia houdt het water eruit, terwijl het roest en microbiële groei voorkomt, wat kan leiden tot verhoogt brandstofgebruik.

Voordelen

 • Dichte plooien en gelijkmatig verspreid media bieden een hoge capaciteit om water en stofdeeltjes vast te houden alvorens zij het brandstofsysteem ingaan
 • Gecoat filtermedia stoot op actieve wijze water af en vermijdt dat het doordrenkt raakt met de brandstof
 • Dichte plooien tussen de behuizing en de media vermijdt dat ongefilterde brandstof de motor ingaat
Oliefilters van John Deere

Oliefilters van John Deere

Oliefilters van John Deere hebben evenredig verspreide media zonder openingen die verontreinigingen zouden kunnen doorlaten. Oliefilters zijn mogelijk onevenredig verspreid, zoals de filter op de rechterkant

Met vieze olie moet de motor harder werken, gebruikt het veel brandstof en worden de service-intervallen korter De oliefilters van John Deere zijn ontworpen om vuildeeltjes op te vangen die zo klein zijn als een vijfde van de breedte van een menselijk haar. Inferieure filters hebben een minder grote capaciteit voor het vasthouden van vuil en laten beschadigde vuildeeltjes de motor ingaan.

Voordelen

 • Evenredige verspreiding van plooien en media zorgen voor consistente filtratie en betere prestaties
 • Spiraalvormige en geperste middenbuis voegt kracht toe om te vermijden dat het filtermedia bezwijkt
 • Rubberen pakkingen maken een strakkere afdichting dan de plastic pakkingen die op inferieure filters te vinden zijn
Luchtfilters van John Deere

Luchtfilters van John Deere

De luchtfilters van John Deere zijn van een andere lijn van hoge kwaliteit voor bescherming tegen verontreinigingen die uw motor binnendringen Zij verminderen de slijtage van motor door stof, vuil en andere verontreinigingsstoffen uit de inlaatlucht te verwijderen. Zij zijn uitermate efficiënt als het komt tot het vastzetten van ongewenste vuildeeltjes.

Voordelen

 • Evenredige plooien en meer feitelijk filtratiemedia zorgt voor hoge efficiëntie en langer service-intervallen
 • Een goeie luchtstroom zorgt voor minimale stroombeperking terwijl meer verontreinigingsstoffen worden vastgezet dan bij luchtfilters van leidinggevende concurrenten
 • Een strakke afdichting zorgt dat de verontreinigingsstoffen niet langs de filter passeren