Expert Check voor balenpersen

expert-check-balers

Expert Check: een seizoen zonder zorgen

Verhoog uw productieve tijd en ga voor een piekprestatie: breng uw balenpers naar ons voor een puntsgewijze technische controle die ervoor zorgt dat u productief kan blijven als het erop aankomt.

expert-check

Onze experts zien niets over het hoofd

Zij onderwerpen de aandrijving, lagers, kettingen, slijtonderdelen, tandwielen, riemen en het elektrisch systeem aan een grondige inspectie en stellen daarna een volledig rapport op over de status en behoeften van uw balenpers.

Boek uw expert voor productieve tijd

Maak een afspraak voor onze gedetailleerde puntsgewijze technische inspectie om te garanderen dat u in het komende seizoen de productieve tijd en de prestaties van uw balenpers optimaal kunt benutten.

Expert Check voor balenpersen
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

variable-chamber-round-baler-package

Pakket rondbalenpers met variabele perskamer

Zorg dat uw balenpers weer als nieuw werkt! Service omvat vervanging van messen in de pre-cutter, de riemconnector en eventuele vervanging van de strippers.

fixed-chamber-round-baler

Pakket rondbalenpers met vaste perskamer

Verbeter de bite van uw balenpers! Herstel de optimale werking van de pick-up en rollen, voor nu en het volgende seizoen. Service omvat vervanging van 52 pick-upvingers, gedeeltelijke vervanging van de geleidestrips en inspectie van alle kettingen, tandwielen en de smeerfunctie.

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.