Expert Check voor maaidorsers

Expert Check (deskundige controle) voor maaidorsers

Expert Check: Focus op productieve tijd

Alles wat u het hele jaar doet, doet u maar voor één doel: oogsttijd. Dan telt elk productief uur en is maximale efficiëntie essentieel. Als u op het punt staat om te oogsten, moet uw maaidorser in topconditie zijn. Een Expert Check kan u helpen om dat te bereiken.

all-in-package-en

Onze experts: Vaardigheid gecombineerd met gegevens

Uw dealerexperts gebruiken door de fabriek bijgewerkte checklists en veldgegevens van het afgelopen seizoen, wat exclusief is voor John Deere dealers. Bij deze uitgebreide technische diagnose zien zij niets over het hoofd. Na afronding maken ze een volledig rapport over de status en de noodzakelijke punten voor uw tractor.

Boek uw expert voor productieve tijd

Dankzij de Expert Check kunt u uw onderhoud pro-actief inplannen, zodat u productief kunt blijven en uw eigendomskosten laag kunt houden. Maak meteen na het seizoen een afspraak voor uw Expert Check. Onze experts zijn dan het beste beschikbaar. 

expert-check-combines
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

Premiumpakket maaidorservoorzetstukkenPremiumpakket maaidorservoorzetstukkenPremiumpakket maaidorservoorzetstukken

Premiumpakket maaidorservoorzetstukken

HeadingIcon

Neem geen risico's. We stellen de achterste strippers van de vijzel af, vervangen de volledige maaibalk, controleren de koppeling, riem en kettingslip, reviseren de meervoudige koppeling voor een snellere en betere maaikooibeweging, en nog veel meer.

 

Airconditionerpakket maaidorserAirconditionerpakket maaidorserAirconditionerpakket maaidorser

Airconditionerpakket maaidorser

HeadingIcon

Laten ons uw airconditioning in orde maken voor de volgende hete zomer. Aanbevolen wordt systemen elke twee jaar bij te vullen, omdat hier altijd gas uit weglekt. De service omvat de vervanging van het cabineluchtfilter, het aftappen van het koudemiddel, reiniging en bijvullen, en nog veel meer.

 

Pakket maaidorsermotorPakket maaidorsermotorPakket maaidorsermotor

Pakket maaidorsermotor

HeadingIcon

Behoud de maximale prestaties en verleng de levensduur van de motor met originele smeermiddelen en filters. De service omvat de vervanging van filterelementen, olieverversing en de controle van de motorcompressie.

 

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.