EXPERT CHECK (deskundige controle)
VOOR TRACTOREN

Expert Check (deskundige controle) voor tractoren

Expert Check: Focus op productieve tijd

Het voordeel van John Deere is dat ze weten waar ze naar zoeken. Onze experts hebben de ervaring, de kennis en de gereedschappen om dat te doen. Plus nog iets: veel seizoenen aan algemene veldgegevens van uw tractor, zodat ze weten waar eerst naar moeten kijken.

expert-check

Onze experts: Vaardigheid gecombineerd met gegevens

Uw dealerexperts gebruiken door de fabriek bijgewerkte checklists en veldgegevens van het afgelopen seizoen, wat exclusief is voor John Deere dealers. Bij deze uitgebreide technische diagnose zien zij niets over het hoofd. Na afronding maken ze een volledig rapport over de status en de noodzakelijke punten voor uw tractor.

Expert Check: Op maat gemaakt

Expert Checks zijn op maat gemaakt voor het gebruik van uw tractor en de plannen die u er voor hebt. De controles reiken van controles op primaire functies en veiligheid, tot diepgaande inspecties die gedetailleerde slijtagemetingen en prestatietests omvatten. Dat hangt af van de leeftijd van u tractor, het aantal gedraaide bedrijfsuren en de toepassingen.

Inspecteer uw machinepark voor minder

U komt in aanmerking voor aantrekkelijke bundelkortingen op inspecties als u meer dan één tractor of werktuig meebrengt voor een Expert Check.

expert check
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

Tractormotor- en brandstofpakketTractormotor- en brandstofpakketTractormotor- en brandstofpakket

Tractormotor- en brandstofpakket

HeadingIcon

We gebruiken uitsluitend originele smeermiddelen en filters, waardoor maximale prestaties en een langere levensduur zijn gegarandeerd. We vervangen de motorolie en de brandstoffilters, vullen de motor met John Deere Plus 50 II motorolie en we voorzien de smeerpunten van vet.

ILS ReLife-pakketILS ReLife-pakketILS ReLife-pakket

ILS ReLife PackageTractor

HeadingIcon

Onze ReLife-pakketten voor tractoren uit de serie 8 zorgen voor hogere prestaties en een langere levensduur van uw ILS-as. We hebben verschillende aanbiedingen voor u zodat u kunt profiteren bij het updaten van uw tractor.

Rupsband- en middenrolvervangingRupsband- en middenrolvervangingRupsband- en middenrolvervanging

Rupsband- en middenrolvervanging

HeadingIcon

Ga voor de ultieme tractieverbetering met een brede reeks aan applicatiespecifieke rupsbanden en middenrollen van Camso. We vervangen deze, lijnen ze uit, controleren de meeloopwielen, de aandrijfwielen en het oliepeil van de middenrollen.

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.