Expert Check voor gazonuitrusting

Expert Check voor gazonuitrusting

Expert Check: Voor meer productieve tijd

Als u op zoek bent naar continue machineprestaties die u nooit in de steek laten, moet u zorgen voor de best mogelijke start. Dit begint met het maken van een afspraak voor uw Expert Check – de uitgebreide technische machinediagnose die niets over het hoofd ziet.

expert-check

Boek uw expert voor productieve tijd

Ons voordeel is dat we weten waar we naar zoeken. Uw dealerexperts voeren een grondige technische diagnose uit met gebruikmaking van de unieke John Deere-checklijsten voor alle kritische componenten als het maaidek en het materiaalverzamelsysteem.

expert-check-turf
all-in pakketten

Alles wat u nodig hebt voor één prijs 

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check ontvangt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren – voor één vaste prijs inclusief alle onderdelen en arbeid.

KooimaaierpakketKooimaaierpakketKooimaaierpakket

Kooimaaierpakket

HeadingIcon

Bij dit essentiële onderhoud geven wij uw machine een grondige inspectie van de kooimesseneenheid, slijpen we deze op een professionele manier en vervangen wij oude messen door originele messen van John Deere.

Airconditioning serviceAirconditioning serviceAirconditioning service

Airconditioning service

HeadingIcon

Onze technicus vervangt het cabineluchtfilter en het koudemiddel, zorgt voor superreiniging van de verdamper voor het verwijderen van bacteriën, en controleert op lekken en inspecteert de aandrijfriem.

XUV Upgrade Package UltimateXUV Upgrade Package UltimateXUV Upgrade Package Ultimate

XUV Upgrade Package Ultimate

HeadingIcon

Stop nooit met optimaliseren: Bescherm uw medium formaat-XUV en verhoog het comfort en de productiviteit met twee productiviteitshulpstukken, een beschermings- en een comforthulpstuk.

 

Dealerzoeker

Hoe kunt u dit verkrijgen?

Bezoek uw lokale dealer vandaag nog

Vind een dealer

GA TERUG >

Vraag uw dealer naar de alles-in-één prijzen voor de bovenstaande opties!
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.