Een rupsbandtractor van John Deere rijdt door een al geoogst veld

Strategie en kernwaarden

   

Voor mensen die land cultiveren en ervan oogsten. Voor mensen die land omvormen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen.

John Deere is toegewijd aan uw succes.

Deze toewijding strekt zich uit over de hele wereld en concentreert zich in zes belangrijkste regio's– de Verenigde Staten en Canada, Europa, Brazilië, Rusland, India en China. In deze regio's zal zich ten minste 75% van de toekomstige groei in de wereld voordoen. En vanwege ons verleden, onze passie en ons doel u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

   

Kwaliteit en innovatie

Voor het creëren van de nalatenschap van John Deere waren kwaliteit en innovatie van kritiek belang en voor de toekomstige vormgeving zullen zij van kritiek belang blijven.

Een 844K-II-wielader lost stenen en grond op de werklocatie

Onze bedrijfsactiviteiten

De John Deere-portfolio van bedrijven is gevarieerd doch samenhangend. Twee van onze bedrijfsactiviteiten – landbouw- en bouwmachines – verkeren in een uitstekende positie om te profiteren van globale groei.

Twee andere bedrijfsactiviteiten – gras- en bosbouwmachines – ondersteunen en bevorderen de wereldwijde ontwikkeling van verkoopkanalen. En aanvullende ondersteunende bedrijfsactiviteiten – financiële diensten, vermogenssystemen, onderdelenservice en de intelligente-oplossingengroep – vormen een versterking en differentiatie van onze machineactiviteiten.

In de achtergrond ziet u een vervaagde werknemer van John Deere die een elektronisch moederbord vasthoudt die in focus is

Onze doelstellingen

Doordat we over de hele wereld partner bij uitstek zijn voor landbouw-, gras-, bosbouw- en constructiemachines, kunnen wij onze doelstellingen op het gebied van duurzame TAW (toegevoegde aandeelhouderswaarde) bereiken. Controleer op afkorting.

Wij zullen uitzonderlijke bedrijfsresultaten bereiken door onophoudelijk onze producten te verbeteren en het bedrijf doelmatiger te maken.

En door de doelstellingen van werknemers, eenheden en divisies aan de ondernemingsdoelstellingen van John Deere te koppelen, zullen we de vruchten plukken van de kracht van afgestemd teamwork van hoge kwaliteit.

Meer informatie over onze strategie vindt u op onze pagina voor investeerders.

Deere & Company, in 1837 opgericht door smid en uitvinder John Deere, is uitgegroeid tot een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. Dat is niet toevallig. John Deere wilde zijn bedrijf beslist opbouwen rondom kwaliteit, integriteit, betrokkenheid en innovatie. Die waarden leven en gedijen tot op de dag van vandaag. Ze bepalen de manier waarop we werken, de kwaliteit die we bieden en de ongeëvenaarde behandeling die u krijgt als klant, investeerder of medewerker.

Een groep werknemers van John Deere die een beschermbril dragen terwijl zij een klembord bekijken

Hoe we werken

We werken er elke dag aan om de kernwaarden van onze oprichter hoog te houden. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar wij naartoe werken. We leven ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, services en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt.

Daarnaast begrijpt John Deere de waarde van diversiteit binnen het personeelsbestand, de dealerorganisatie en de leveranciersbestand. We zetten ons volledig in om een open klimaat te creëren waarin diversiteit wordt begrepen en verwelkomd. Het is een toewijding die we delen met iedereen die een belang heeft in John Deere: van werknemers tot dealers tot leveranciers.

Een hoed dragende man staat naast zijn compacttractor van John Deere

Waar we werken

Wereldwijd. Overal waar mensen op of met het land werken, vindt u de aanwezigheid van een John Deere.

Twee mannen schudden handen voor een computertafel

Wat kunt u verwachten

U kunt verwachten dat John Deere de hoogste ethiek erop nahoudt, zich strikt houdt aan regelgeving en er alles aan doet om eerlijkheid in openbare beleidslijnen en praktijken te stimuleren.

En als u een relatie hebt met John Deere–, als klant, werknemer, dealer, of leverancier–, dan kunt u verwachten dat Deere een inclusieve omgeving aan zal bieden. Een die diversiteit zal verwelkomen.

Een veller-stapelaar die op locatie werkt om een boom te breken

Wat we bieden

Onze oprichter heeft vooral naam gemaakt met zijn werk aan de eerste commercieel geslaagde ploeg. En waarschijnlijk zijn we tot vandaag het meest bekend vanwege onze landbouw- en grasmachines van hoge kwaliteit. We zijn in feite wereld leidend fabrikant van landbouwmachines. Maar we zijn ook wereldwijd toonaangevend als producent van bosbouwmachines. We spelen een belangrijke rol op het gebied van constructiemachines. En John Deere Financiën is een van de grootste financieringsmaatschappijen voor machines. Niet gek voor een bedrijf dat ooit begon in een smederij.