Precisielandbouwtechnologie de benodigdheden

Slimme landbouw De essentie
Intelligente displays

Intelligente displays

Onze intuïtieve touchscreendisplays zijn het brein achter John Deere Precisielandbouwtechnologie. Ze zijn ISOBUS-conform en hebben eenvoudige menu's en aanpasbare schermen.

StarFire™ Ontvangers

StarFire™ Ontvangers

StarFire™ Satelliet Ontvangers zijn door onszelf ontworpen en geproduceerd, maken gebruik van ons eigen wereldwijde netwerk van referentiestations en bieden uitstekende signaalnauwkeurigheid

JDLink™-connectiviteit

JDLink™-connectiviteit

JDLink™ biedt connectiviteit in twee richtingen voor het automatisch uploaden van gewas- en machinegegevens naar het John Deere Operations Center™ en voor realtime controle op afstand.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

Al uw machine- en oogstgegevens worden veilig opgeslagen door het John Deere Operations Center™. Gegevens zijn vanaf elk apparaat toegankelijk en kunnen worden gedeeld met meer dan 200 softwarepartners voor slimme landbouw om een betere besluitvorming te ondersteunen.

Naadloos geïntegreerd

Naadloos geïntegreerd

Al onze onderdelen zijn uitwisselbaar en zelfs als uw machine niet groen met geel is, kunt u nog steeds profiteren van John Deere Precisielandbouwtechnologie.

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken

Alle onderdelen en software worden door ons gemaakt. Ze zijn ontworpen met boeren, voor boeren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te gebruiken en gebouwd voor een lange levensduur.

Meetbare winstgevendheid

Meetbare winstgevendheid

Uw gegevens worden veilig opgeslagen in het John Deere Operations CenterTM voor gedetailleerde analyse van de efficiëntie van de machine, opbrengsten en meer om uw winstgevendheid te ondersteunen.