Tractoren uit de 9-serie

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 breekt record van grondbewerking in 24 uur

De 9RX 640 ging de uitdaging aan in juli 2023: binnen 24 uur behaalde de 9RX met een cultivator van 18,40 m een nieuw record voor het cultiveren van in totaal 769,40 ha, met een ongelooflijk laag brandstofverbruik van 3,1 l/ha. (Profi 09-2023)

 • Uiteindelijke prestaties in hectare binnen van 24 uur: 769,40 ha
 • Uitstekend 32,6 ha/u gemiddelde prestaties
 • Ongelofelijk lage 3,1 l/ha brandstofverbruik
Efficiënte vermogensoverdracht

Efficiënte vermogensoverdracht

De e18™-transmissie is exclusief ontworpen voor de tractoren uit de 9-serie. De transmissie is een onderdeel met bewezen prestaties, dat opnieuw is gedimensioneerd om de hoge vermogens en koppels van de nieuwe motoren te kunnen verwerken.

Enorme werktuigcapaciteit

Enorme werktuigcapaciteit

De tractoren uit de 9-serie kunnen de grootste verkrijgbare werktuigen hanteren en bieden een massieve tractie dankzij een brede reeks aan ballastopties. We laten de cijfers spreken: 9 ton maximale hefcapaciteit; tot maximaal 8 hydraulische SCV's; een maximumballastgewicht van 30.390 kg.

Luxueus rijcomfort

Luxueus rijcomfort

Geniet van minder spierpijn in uw rug, een betere lichaamshouding en een eenvoudigere ademhaling vanuit een zeer comfortabele stoel die geweldig aanvoelt en u de hele dag lang ontspannen en alert houdt. Onze 9R-tractormodellen zijn verkrijgbaar met de John Deere ActiveSeat™ II, die tot 90% van de rugbelastende verticale bewegingen elimineert.

Benchmark zicht

Benchmark zicht

Als het aankomt op zicht staan wij op nul compromissen. Dat begint met een panoramisch uitzicht en optionele geïntegreerde front- en achtercamera's, tot aan 360° LED-verlichting met 24 LED-lampen met een 60% hogere lumenopbrengst in het ultimate verlichtingspakket.

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening

De 9-serie kenmerkt zich door slim vermogen - door toepassing van geavanceerde landbouwtechnologie om tractorwerkzaamheden eenvoudiger en productiever dan ooit te maken. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik en het touchscreen CommandCenter™ met snelkoppelingen en contextgevoelige suggesties zorgt voor de meest moeiteloze navigatie.

Automatisering van de volgende generatie

Automatisering van de volgende generatie

Behalve van alle Premium Activation-functies profiteert u ook van de extra productiviteit die AutoTrac™ omkeerautomatisatie, AutoTrac™- werktuigbesturing passief, AutoPath™ en MachineSync opleveren.

 • 9R

  Deze krachtige reeks wieltractoren biedt een ruimte keuze aan modellen met vermogens tot maximaal 691 pk. De optionele HydraCushion™ voorasvering voorkomt power hop, zodat u geen gas hoeft terug te nemen zelfs als u tegen de grenzen aan werkt. Lange werkdagen zijn ook ontspannender dankzij de ruime en goed uitgeruste cabine die ook verkrijgbaar is met de supercomfortable ActiveSeat™ II.

  9R-tractor
 • HydraCushion™ ophangingssysteem

  Het HydraCushion™ ophangingssysteem maakt gebruik van elektronische en computerregelingen die de functies en asposities van de tractor bewaken. Op basis van deze input stuurt het elektrisch systeem automatisch hydraulische functies aan voor omhoog- of omlaagbrengen of stationair blijven.

  HydraCushion™
 • 9RT

  De 9RT tractor is perfect geschikt voor zware sleeptoepassingen in een rechte lijn op percelen met lichte grond, beperkte zijhellingen en kopakkers van voldoende omvang, zodat zachte bochten zonder al te veel grondverplaatsing mogelijk zijn. De AirCushion™ ophanging isoleert het chassis van de geulen en hobbels op ongelijke bodem en biedt een onverwacht hoog niveau aan rijcomfort.

  9RT-tractor
 • AirCushion™ onderstelvering

  Twee airbags en een versterkte schokdemper verminderen het effect van hobbels. Extra demping wordt verzorgd door extra sterke bussen die dienen als draaipunten voor de twee rupsbanden.

 • 9RX

  Onze meest productieve tractor met 4 rupsen ooit, met ballastopties tot maximaal 30.391 kg. De totale voetafdruk is 119% groter dan bij de wielversie en 42% groter dan bij de versie met twee rupsbanden. De tractie blijft volledig behouden, zelfs in bochten onder belasting, en er ontstaan nauwelijks voren bij eindrijen. De smalle transportbreedte, de maximumsnelheid van 40 km/h op de weg en de cabinevering op 4 stijlen zorgen voor een gemakkelijke verplaatsing tussen percelen.

  Tractor 9RX
 • Robuust gebouwd

  Om het enorme vermogen goed te kunnen verwerken, is het hoofdrondsel nu voorzien van 20 montagegaten met sterkere bouten. Ook de bussen van het aandrijfkettingwiel en de rollen zijn geüpgraded naar dikkere materialen.

5G-serie

Het volledige verhaal

Ontdek wat de 9-serie zo fantastisch maakt – neem een kijkje in de productbrochure van de 9-serie.

Operations Center

Operations Center

Het John Deere Operations Center verzamelt in realtime essentiële bedrijfsgegevens ter verhoging van de transparantie en de productiviteit van uw bedrijf.

Services

Services

Ontdek het uitgebreide portfolio van John Deere Services.

Precisielandbouw

Precisielandbouw

Kom meer te weten over de vele toepassingen en voordelen van de John Deere Precisie Landbouw Technologie.