Originele John Deere accu's

Past perfect

U kunt er op rekenen dat u de prestaties krijgt die passen bij uw uitrusting en uw behoeften, als u kiest uit onze accu's uit de series StrongBox™ en Performance. Niets functioneert beter dan de accu's die we voor uw machine hebben ontworpen.

StrongBox™-accu's

StrongBox™-accu's

Als u hoogwaardige prestatietechnologie nodig hebt voor uw veeleisende toepassingen, kijkt u bij de StrongBoxTM-accu's die perfect passen en die de goedkeuring dragen van onze ingenieurs. Ze zijn in de fabriek gevuld, volledig geactiveerd, direct gereed voor topprestaties en onderhoudsvrij. U krijgt altijd gebruiksklaar en superieur startvermogen zelfs in extreme omstandigheden, optimale trillingsbestendigheid een lange levensduur met betere cyclusstabiliteit, minimaal waterverbruik en zeer lage zelfontlading

Toepassingen


Prestatie-accu's

Prestatie-accu's

Onze Performance-accu's zijn perfect voor minder uitdagende toepassingen en zijn voordeliger dan de premium StrongBox™-accu's. Dit zijn de juiste accu's voor standaard-toepassingen die minder eisen stellen aan koud-startvermogen en trillingsweerstand. U koopt een goed startvermogen voor een brede reeks voertuigen en behoeften voor een goede prijs, in een robuuste en betrouwbare uitvoering.

Toepassingen


De technologische voorsprong

De technologische voorsprong

Onze roostertechnologie minimaliseert de roostergroei, voor een aanmerkelijk langere gebruikslevensduur. De maximale stroomdoorvoer zorgt voor een snellere heroplaadacceptatie en een optimale geleidbaarheid en het extra lood waar de elektrische stroom het hoogst is, geeft u een consistent hoger startvermogen. Ons zeer nauwkeurige pons-productieproces garandeert een robuuste constructie en een uitstekende hechting van de actieve massa, voor een stabiele roosterstructuur, een hoger startvermogen en minimale corrosie.

John Deere seat

Waarom kiezen voor een originele John Deere accu?

Omdat wij de machine hebben gemaakt waar u een nieuwe accu in gaat plaatsen, hebben we een duidelijk beeld over hoe de perfecte accu er uit moet zien. Daarom maken wij ze zelf, zodat u de kwaliteit krijgt waar u vanaf het begin voor hebt getekend – en die perfect passen bij de afmetingen en de vereisten van uw machine.

Gerelateerde onderwerpen

Click & collect

Click & collect

Nog nooit was onderdelen bestellen zo eenvoudig! Alle onderdelen die u nodig hebt, met één enkele muisklik.

John Deere Parts catalogus

John Deere Parts catalogus

Ervaar onze nieuwe gebruiksvriendelijke onderdelencatalogus online.