Beschermen en verzorgen

Analyseren en voorbereiden

Door gebruik te maken van de gegevens van het John Deere Operations™ Center in combinatie met andere gegevens (bemonstering van bodemnutriënten, satellietbiomassa, enz.), is het eenvoudig om kaarten met variabele snelheden te maken. Deze kunnen worden gebruikt op uw sproeier, minerale meststrooier of drijfmesttanker indien uitgerust met HarvestLab. U kunt dit zelf doen of werken met uw agronoom of de Precision Ag Specialist bij uw lokale dealer. Voor mechanische wiedtoepassingen in rijgewassen moet u ervoor zorgen dat u de juiste richtlijnen voor uw werktuig heeft. Dit kan het best worden bereikt met behulp van AutoPath™, dit biedt nauwkeurige gegevens over de locatie van de exacte plantlijnen van de rijoogst, waarbij mogelijke schade wordt vermeden.


john-deere-sprayer-specialist-with-customer

Uitvoeren in het veld

Met de variabele rate maps compleet kunt u een werkplan opzetten voor individuele velden met begeleidingslijnen voor uw sproeier, spreider of HarvestLab uitgeruste mesttank. De taakgegevens kunnen rechtstreeks naar de sproeier of tankwagen worden gestuurd. Als u een gesleepte sproeier of spreider gebruikt, worden ze naar de trekker gestuurd. Dankzij de ISOBUS-compatibiliteit zullen de instellingen voor de gesleepte sproeier of spreider op het display van de trekker verschijnen zodra deze is bevestigd. Wanneer de trekker het veld betreedt, wordt de taak automatisch op het display weergegeven. Het enige wat het stuurprogramma hoeft te doen, is de taak bevestigen en dan meteen starten.

Voor mechanisch wieden kan dit het beste worden gedaan door een werktuig dat is uitgerust met automatische werktuiggeleiding, aangezien dit de exacte geplante rijen volgt die door de zaaimachine of plantenbak zijn geregistreerd.

Technologie helpt mij om de impact van het spuiten te verminderen.

deense-boerderijmanager
Mathias Truel
Mørup Agro, Business Manager


Smart Farming Solutions

Blader door de verschillende oplossingen en klik op een technologie om te ontdekken hoe het u kan helpen.

Verhalen van klanten

Regeling van nauwkeurige onkruidbestrijding

Regeling van nauwkeurige onkruidbestrijding

Daniel Sous in het zuidwesten van Frankrijk gebruikt het John Deere Operations Center™ en de interconnectiviteit ervan met meer dan 200 softwareproducten van derden voor locatiespecifieke, aangepaste onkruidbestrijding.

Gerichte mesttoepassing verhoogt de tarweopbrengst

Gerichte mesttoepassing verhoogt de tarweopbrengst

Gerichte toepassing van stikstofkunstmest in tarwe met behulp van nabij-infrarood (NIRS)-technologie kan de opbrengst met tot 5% verhogen. Holger Huffelmann legt de installatie en mogelijkheden van NIRS-technologie uit.