Oogst

Analyseren en voorbereiden

Als u een andere kopbreedte op uw maaidorser of SPFH gebruikt om uw andere werktuigen te gebruiken, zorg er dan voor dat uw geleidingslijnen correct zijn ingesteld voor uw maaidorser.
Voor het oogsten van voedergewassen met HarvestLab-samenstellende meting wilt u ook het geoogste kuilvoer analyseren om uw wintergrondstoffen te plannen.

Harvester Analysis and prepare

Uitvoeren in het veld

De opbrengst- en vochtsensoren en de meting van het HarvestLab-bestanddeel moeten aan het begin van de oogst worden gekalibreerd. U dient ook te controleren of de veldgegevens automatisch worden opgeslagen in het John Deere Operations Center™. Als u een contractant gebruikt voor het oogsten, kunt u hen tijdelijk toegang geven tot uw John Deere Operations ™ Center-account of hen vragen om de gegevens aan het einde van de oogst over te dragen.

Precisielandbouw helpt ons vanwege onze variabele bodemtypes.

VK-boerderij-manager
Simon Beddows
Manager, Coppid Farming

Verhalen van klanten

HarvestLab™: Beste kwaliteit kuilvoer

HarvestLab™: Beste kwaliteit kuilvoer

Het juiste voer maakt zowel het dier als de boer gelukkig. Loonwerker Andreas Feil weet dit als geen ander. Dankzij HarvestLab™ 3000 kan hij in het veld de maisoogst tot de laatste vezel analyseren.

Precisie als missie

Precisie als missie

Klanten van landbouwloonwerkbedrijf Flaskamp profiteren al meer dan 10 jaar van de voordelen van precisielandbouw. Het bedrijf ondersteunt eenvoudige werkzaamheden op instapniveau, evenals complexe precisielandbouwtaken.