Planten en zaaien

Analyseren en voorbereiden

Door gebruik te maken van de resultaten van het John Deere Operations™ Center in combinatie met andere gegevens, indien beschikbaar (bemonstering van bodemvoedingsstoffen, satellietbiomassa, enz.), is het eenvoudig om zaaikaarten voor variabele dosering te maken. U kunt dit zelf doen of samenwerken met uw agronoom of de precisielandbouwdeskundige bij uw lokale dealer.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Uitvoeren in het veld

Met de volledige zaaikaarten kunt u een werkplan opstellen voor individuele velden met richtlijnen voor uw zaaimachine en deze naar uw tractor sturen. Dankzij de ISOBUS-compatibiliteit zullen de instellingen voor de zaaimachine op het display van de tractoren verschijnen zodra de machine is bevestigd. Wanneer de tractor het veld binnenkomt, wordt de taak automatisch op het display weergegeven. Het enige wat de bestuurder hoeft te doen, is de taak bevestigen en ze kunnen meteen beginnen.

Kwaliteit is alles. Het gaat erom het goed te doen.

veehouder
James Dyer
Farm Owner

Verhalen van klanten

Het is tijd om te zaaien met variabele afgifte!

Het is tijd om te zaaien met variabele afgifte!

Zaaien met variabele afgifte gaat niet alleen over het verhogen van opbrengsten en het verlagen van kosten. Het gaat ook om adequaat reageren op de afnemende regenval als gevolg van de klimaatverandering. Een aantal Franse boeren en loonwerkers legt uit hoe zij de uitdaging aangaan.

Elk zaadje is kostbaar

Elk zaadje is kostbaar

Samen met Saaten-Union zoekt John Deere naar nieuwe manieren om het zaaien te optimaliseren. Om dit mogelijk te maken, moeten technische expertise en agronomische kennis hand in hand gaan.