Trekkers uit de 6R serie

Doe het slim, doe meer

Met de legendarische trekkracht en betrouwbaarheid en het vermaarde comfort als uitgangspunt, hebben we de 6R-serie uitgebreid met een twee nieuwe en nog slimmere modellen. De 6R 150 met klein frame en 6R 185 met middelgroot frame maken de reeks compleet met bijzonder intelligente automatiseringsfuncties en uitstekende transportprestaties. Elke 6R-tractor is ontworpen en ontwikkeld om het meest veelzijdige, lichte en krachtige onderdeel van uw arbeidskracht te zijn.

 • Klein frame

  Klein frame

 • Middenframe

  Middenframe

 • Groot frame

  Groot frame

 • Extra groot frame

  Extra groot frame

Doet alles

Kijk hoe de 6R-serie kracht, prestaties en digitale intelligentie combineert om u te helpen alle uitdagingen die uw terrein, uw weer of werkvensters naar u kunnen gooien aan te kunnen. Wat uw doelen ook zijn, er is een 6R waarmee u ze kunt bereiken.

1-Click-Go - AutoSetup

Verkort de instellingstijd in het veld met wel 50%: Plan taken in het Operations Center en ze verschijnen automatisch op het Gen4-display wanneer u het veld op rijdt - bevestig de gegevens met slechts één klik en u kunt direct aan het werk.

 • Doe het slim, doe meer – 6R 150

  Tot 177 pk (max.) in een compact viercylinder-frame

  Ervaar de veelzijdigheid van deze wendbare viercilinder-tractor met veel pk's en sterke hydraulica, een grote hefcapaciteit en grote banden.

  Meer informatie

  Doe het slim, doe meer – 6R 150
  • 4,5 l-motor met 4 cilinders
  • 135 kp (99 kW) - 177 kp (130 kW), Max. vermogen met IPM (ECE-R120)
  • Transmissie: 24F/24R AutoQuad™ Plus (behalve 6R 150),
  • 24F/24R CommandQuad™ Plus (behalve 6R 150), AutoPowr™
  • 6,8 l-motor met 6 cilinders
  • 192 kp (141 kW) - 234 kp (172 kW), Max. vermogen met IPM (ECE-R120)
  • Transmissie: 20F/20R AutoQuad™ Plus (behalve 6R 165, 6R 185),
  • 24F/24R Directdrive (behalve 6R 185), AutoPowr™
  • 6,8 l-motor met 6 cilinders
  • 223 pk (164 kW) - 259 pk (190 kW), Max. vermogen met IPM (ECE-R120)
  • Transmissie: 20F/20R AutoQuad™ Plus,
  • 24F/24R Directdrive, AutoPowr™
  • 6,8 l-motor met 6 cilinders
  • 281 kp (206 kW) - 301 kp (222 kW), Max. vermogen met IPM (ECE-R120)
  • Transmissie: AutoPowr™

      

Doe meer, doe het beter en doe het efficiënter. We bouwen de 6R-serie om te presteren.

Precision Ag

Precision Ag

In een 6R-tractor bent u helemaal klaar voor de technologie die machine en mens naadloos verbindt, ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie toevoegt en de inzichten die een echt voordeel creëren levert.

De nr. 1 in transport

De nr. 1 in transport

Onze 6R 250 was onovertroffen in de DLG Power Mix Transport 2.0-test, en de tractortest 2020 van de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland) heeft de uitzonderlijke efficiency van de 6R 215 voor transport bevestigd*.

Slimmere voorladers

Slimmere voorladers

Onze laders zijn gemakkelijk en snel te monteren en zitten vol intelligente functies – boost uw productiviteit met Terug-naar-positie, verbeter uw precisie met dynamisch wegen en voorkom materiaalverlies met elektronische horizontale nivellering.

Cabine & regeling

Cabine & regeling

Je zal het beste ooit werken in deze extra ruime, zeer stille cabine van 3,33 m³ en 71 dB(A) en zijn nieuwe hoekstijldisplay. Beheers het vermogen van de 6R-tractoren eenvoudig met de nieuwe CommandPRO™ multifunctionele hendel met 11 herconfigureerbare toetsen.

Comfort

Comfort

Blijf aandachtig en behoud een ontspannen concentratie: TLS™ Plus voorasophanging en HCS Plus cabineophanging werken samen om het beste rijcomfort te leveren & rijervaring op het veld en op de weg.

ComfortSmarter Hydraulics

Slimmere hydraulica

Verhoog het productiviteitsniveau: Slimmer Intelligent Power Management geeft u tot 40 pk extra bij hydraulische toepassingen en maximaal zes SCV's achter met tot 160 l/min hydraulisch pompdebiet.

Ga zitten, ontspan u en bekijk deze interessante video's om alles wat u wilt te weten te komen over de 6R-serie.

Onder de kap

Zie hoe onze ingenieurs de nieuwe John Deere 6R-serie heeft ontwikkeld

James Kirk

James Kirk

Manager Vehicle Engineering

"We willen allemaal het beste van twee werelden in het leven. Dat geldt ook voor ons wanneer we een tractor ontwerpen: maximaal vermogen en minimaal gewicht. Welkom bij de 6R 185."

Joachim Bereth

Joachim Bereth

Drive Train & Hydraulics Engineering Manager

"Meer dan ooit moet de moderne 4-cilinder tractor een echte allrounder zijn binnen het landbouwbedrijf. Daarom zullen klanten de nieuwe 6R 150 met open armen ontvangen. Hij is krachtiger, heeft grotere banden, een groter draagvermogen en een grotere hefcapaciteit. En dat allemaal op een compacte wielbasis en in een licht omhulsel."

Stefan Stahlmecke

Stefan Stahlmecke

Regional Director Intelligent Solutions Group

"Hebt u genoeg van het maken van notities op papier of het intypen van gegevens op een display om uw machine op de akker in te stellen? Dat was ook onze gedachte. Daarom hebben we AutoSetup ontwikkeld, waarmee u de benodigde tijd voor het instellen op de akker met de helft kunt terugbrengen."

Christian Wetzel

Christian Wetzel

Engineering Supervisor Customer Validation

"Ik sta hier in de testkamer van John Deere voor elektromagnetische interferentie. Het verrast u misschien, maar een tractor heeft een complexere elektronica dan een auto. Door de tests die hier worden gedaan, weten we zeker dat er geen elektrische storingen ontstaan door bovengrondse elektriciteitskabels of windturbines." 

Birthe Pentz

Birthe Pentz

Engineer Features & Budget

"Maak een tractor net zo intuïtief als een moderne smartphone. Dat was de uitdaging die we onszelf hadden gesteld voor de ontwikkeling van de nieuwe 6R. Wij vinden dat het de beste gebruikerservaring is die u op dit moment op een tractor kunt beleven."

Maren Oberdorf

Maren Oberdorf

Aftermarket Product Manager Mid Tractors

"Data revolutioneren de landbouw. Daarom vormt de JDLink-connectivity de basis in al onze nieuwe tractors uit de 6R-serie. Services op basis van data bieden onze klanten een nog betere prestatie en nog meer productieve tijd."

6R-serie

Het volledige verhaal

Duik in de details van wat de 6R-serie zo geweldig maakt – neem een kijkje in de productbrochure van de 6R-serie.

Voorlader

Voorlader

Vraagt u zich af of het misschien tijd is voor een lader? Kijk wat wij hebben en vind iets dat voor u past!

Precision Ag

Precision Ag

Kom meer te weten over de vele toepassingen en voordelen van de John Deere Precisie Landbouw Technologie.

PowerGard

PowerGard

Een PowerGard nazorgpakket spreidt de onderhoudskosten.