Trekkers uit de 6R serie

Doe het slim, doe meer

Met de legendarische trekkracht en betrouwbaarheid en het vermaarde comfort als uitgangspunt, hebben we de 6R-serie uitgebreid met twee nieuwe en nog slimmere modellen. De 6R 150 met klein frame en 6R 185 met middelgroot frame maken de reeks compleet met bijzonder intelligente automatiseringsfuncties en uitstekende transportprestaties. Elke 6R-tractor is ontworpen en ontwikkeld om het meest veelzijdige, lichte en krachtige onderdeel van uw arbeidskracht te zijn.

6R-serie tractoren groot geel

6R 250 BESPAART MEER BRANDSTOF

Sinds 2018 is de John Deere 6R 250 ongeslagen bij de DLG PowerMix Transport Test 2.0 (transporttoepassing)¹ – met 348 g/kWh diesel en 16 g/kWh DEF had de 6R 250 het laagste brandstofverbruik van alle tot nog toe geteste concurrenten¹.

Bovendien heeft de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland) de uitzonderlijke efficiëntie van de 6R 215 bevestigd in hun tractortest van 2020³.

      

Doe meer, doe het beter en doe het efficiënter. We bouwen de 6R-serie om te presteren.

Precision Ag

Precision Ag

In een 6R-tractor bent u helemaal klaar voor de technologie die machine en mens naadloos verbindt, ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie toevoegt en de inzichten die een echt voordeel creëren levert.

De nr. 1 in transport

De nr. 1 in transport

Onze 6R 250 was onovertroffen in de DLG Power Mix Transport 2.0-test, en de tractortest 2020 van de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland) heeft de uitzonderlijke efficiency van de 6R 215 voor transport bevestigd*.

Slimmere voorladers

Slimmere voorladers

Onze laders zijn gemakkelijk en snel te monteren en zitten vol intelligente functies – boost uw productiviteit met Terug-naar-positie, verbeter uw precisie met dynamisch wegen en voorkom materiaalverlies met elektronische horizontale nivellering.

Cabine & regeling

Cabine & regeling

Je zal het beste ooit werken in deze extra ruime, zeer stille cabine van 3,33 m³ en 71 dB(A) en zijn nieuwe hoekstijldisplay. Beheers het vermogen van de 6R-tractoren eenvoudig met de nieuwe CommandPRO™ multifunctionele hendel met 11 herconfigureerbare toetsen.

Comfort

Comfort

Blijf aandachtig en behoud een ontspannen concentratie: TLS™ Plus voorasophanging en HCS Plus cabineophanging werken samen om het beste rijcomfort te leveren & rijervaring op het veld en op de weg.

ComfortSmarter Hydraulics

Slimmere hydraulica

Verhoog het productiviteitsniveau: Slimmer Intelligent Power Management geeft u tot 40 pk extra bij hydraulische toepassingen en maximaal zes SCV's achter met tot 195 l/min hydraulisch pompdebiet.

6R Broucher

Het volledige verhaal

Duik in de details van wat de 6R-serie zo geweldig maakt – neem een kijkje in de productbrochure van de 6R-serie.

Voorlader

Voorlader

Vraagt u zich af of het misschien tijd is voor een lader? Kijk wat wij hebben en vind iets dat voor u past!

Precision Ag

Precision Ag

Kom meer te weten over de vele toepassingen en voordelen van de John Deere Precisie Landbouw Technologie.

PowerGard

PowerGard

Een PowerGard nazorgpakket spreidt de onderhoudskosten.

¹Profi-testresultaten, Tractortest “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (transporttoepassing); pagina 10 t/m 16: https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

² DLG-PowerMix Test nr. 7369; (www.dlg.org)

³ Tractortest van de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland). “Bij vergelijking met standaard tractoren (zonder Unimog) liet de John Deere het laagste dieselverbruik zien. [...] Het is interessant te zien dat de 6215R ondanks zijn lage brandstofverbruik ook de snelste was tijdens acceleratie met twee aanhangwagens”; www.‌lwk-niedersachsen.‌de.

1 Profi-testresultaten, Tractortest “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (Transporttoepassing): pagina 10 tot 16; https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf 

 

2 Tractortest van de Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland) in 2020. "Bij een vergelijking van standaard tractoren (zonder Unimog) liet de John Deere het laagste dieselverbruik zien. [...] Het is interessant te zien dat de 6215R ondanks zijn lage brandstofverbruik ook de snelste was bij acceleratie met twee aanhangwagens." Gebaseerd op Tractortest 2020, Landwirtschaftskammer Niedersachsen (Duitsland), waarbij de 6215R John Deere AutoPowr™ vergeleken werd met de Claas Axion 830 CMATIC, Deutz-Fahr 7250TTV, Fendt Vario 826, New Holland T7.270 AutoCommand en Unimog U427 (www.lwk-niedersachsen.de)