Tractoren uit de 8-Serie

Breng uw boerenbedrijf verder: De geprezen 8-serie blijft trouw aan zijn krachtige nalatenschap om vooruitstrevende boeren zoals u te dienen, die de duurzame toekomst van de moderne landbouw vorm geven. Onze 8-serie omvat de grondbehoudende John Deere 8RX-rupstractor en biedt geavanceerde verfijningen zoals onze bekroonde eAutoPowr™ transmissie.

8R-tractoren

De perfecte match als u op zoek bent naar een veelzijdige machine die uitblinkt in het veld en verrast op de weg. De 8R is de beste combinatie van trekkracht, lage operationele kosten en allround prestaties.

 

8RT-tractoren

8RT-tractoren

2 rupsbanden zorgen voor onovertroffen trekkracht in een rechte lijn, efficiënte krachtoverbrenging en hoge flotatie. Bestemd voor vlak terrein en droge, losse grond.

8RX-tractoren

8RX-tractoren

Als minimale bodemverstoring voor u een prioriteit is, dan kunt u niet om de 8RX heen. Zijn 4,57 m² bodemcontactoppervlak is toonaangevend in de industrie en produceert weinig tot geen berming. De 8RX is ideaal voor moeilijk terrein op hellingen en voor alle bodemtypen, terwijl de maximale gebruiksduur wordt gemaximaliseerd.

      

Stemmen uit het veld

“Het geluid in de cabine is stiller dan we gewend waren in onze huidige 8R-serie’
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Denemarken

Professionals die al ervaring hebben met eAutoPowr™ zijn enthousiast. Kijk zelf.

compromissen

Geen compromissen meer voor de bandenspanning

De juiste bandenspanning is cruciaal voor het optimaliseren van de tractorprestaties en een duurzame bodemgezondheid. Met het John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kunt u de bandenspanning makkelijk met een drukknop aanpassen: Snel en gemakkelijk oppompen & laten leeglopen vanuit de cabine – schakelen tussen veld- en transportmodus.

Laten we eens kijken naar enkele van de individuele functies die zorgen voor de superieure beleving in de 8-serie die u kunt verwachten.

Cabinetherapie

Cabinetherapie

Wat dacht u van een cabine waar u net zo verfrist uitstapt als toen u de cabine binnenstapte? Hoe is dat mogelijk? Zo werkt het: ActiveSeat™ II met proactieve trillingsdemping, massagefuncties, elektronische regelingen, 65° zwenkbare stoel, drie voetsteunen, een 6.1 geluidssysteem, een geïntegreerde koelkast… plus, plus, plus.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

De nieuwe G5Plus-display, ons grootste scherm ooit: Meer ruimte voor uw informatie. Een snellere processor voor kortere opstarttijden. En alles in een fantastische high definition.

Pure kracht

Pure kracht

De sticker op de motorkap van de tractor geeft slechts aan wat het nominale motorvermogen is. Maar onze motoren leveren een koppelstijging tot 40% en een indrukwekkende vermogenspiek van ongeveer 10% – “maximaal vermogen” die altijd onder alle omstandigheden beschikbaar is.

Slimme transmissie-keuzes

Slimme transmissie-keuzes

Kies tussen onze PowerShift met 16 versnellingen™ voor wielmodellen, onze robuuste volledig mechanische e23™-transmissie, de soepele acceleratie, koppeling AutoPowr™en onze bekroonde traploze elektrische eAutoPowr™-transmissie.

1-Click-Go-AutoSetup: Insteltijd tot 50% korter maken

1-Click-Go-AutoSetup: Insteltijd tot 50% korter maken

Hebt u genoeg van aantekeningen maken en tijd verdoen met klikken op displays? Verkort de insteltijd op het veld met wel 50% met 1-Click-Go-AutoSetup: uw in het Operations Center geplande taken verschijnen automatisch op het Gen4-display wanneer een machine het veld oprijdt. De bestuurder hoeft alleen maar de details met één klik te bevestigen en kan dan aan de slag*.

Precisielandbouw: Beter boeren

Precisielandbouw: Beter boeren

De efficiëntie en productiviteit die u kunt bereiken met de CommandCenter Premium-activeringsfuncties, AutoTrac™ Keerautomatisatie, AutoTrac™ Passieve werktuigbegeleiding, Machine Synchronisatie en uitwisseling van gegevens in het veld, wat leidt tot een hogere winstgevendheid en duurzaamheidsverbeteringen die u op geen enkele andere manier kunt bereiken.

Bekijk het: krachtige keuzes

Drie concepten die passen bij uw lokale omstandigheden en individuele landbouwpraktijken – van de 8R all-rounder tot de 8RT recht trekkende powerhouse tot de grondbehoudende 8RX – kijk hoe de landbouw er in de toekomst uitziet.

eAutoPowr™-transmissie

Traploos wordt elektrisch: onze bekroonde eAutoPowr™ is de eerste elektromechanische splitpath infinitely variable transmission (IVT™) en levert ongekende efficiëntie, comfort en duurzaamheid.

8-serie Brouchur

Het volledige verhaal

Ontdek wat de 8-serie zo fantastisch maakt – neem een kijkje in de productbrochure van de 8-serie.

PowerGard™

PowerGard™

Een PowerGard™-nazorgpakket legt de onderhoudskosten vast.

Financieringsoplossingen

Financieringsoplossingen

Bij John Deere Financiën bieden wij u financieringsoplossingen aan die onze klantgerichtheid en kennis van John Deere-apparatuur combineren. We begrijpen uw financieringsbehoeften beter dan wie dan ook.

Precisielandbouw

Precisielandbouw

Onze oplossingen voor precisielandbouw omvatten software-updates op afstand en waardevolle functies zoals toegang tot display of afstand (RDA). Met Expert Alerts verhoogt u uw productiviteit en bedrijfszekerheid.

*De machine moet voorzien zijn van Generation 4 CommandCenter™ of Universal Display (met ten minste SU20-3 software), StarFire™ 3000/6000/7000 ontvanger, actief abonnement op JDLink™ Connect en een account voor het John Deere Operations Center. Als hij nog niet is voorzien van een MTG 4G, is installatie daarvan vereist.