8R 370Tractor

  • 407 hp (299 kW) Max vermogen (ECE-R120) + 13 hp (10 kW) IPM
  • 9,0 l-motor met 6 cilinders
  • 14 t en wielbasis 3.050 mm
  • Nieuwe grotere en comfortabelere cabine met een nieuw niveau aan zicht; nieuwe CommandPRO joystick met 11 herconfigureerbare knoppen
First in Reliability

MEER MET MINDER

De eAutoPowr™-transmissie, verkrijgbaar voor de 370- en 410-modellen van tractoren 8R, 8RT en 8RX, heeft een eenvoudig ontwerp met minder complexe onderdelen. We hebben hydromodules vervangen door elektrische componenten om maximale prestaties, betrouwbaarheid en comfort te bereiken.

Het beschikt over onderhoudsvrije, vloeistofgekoelde, borstelloze elektrische motorgeneratoren. Het gebruik van elektrische componenten in plaats van hydromodules vereenvoudigt het ontwerp, verhoogt de efficiëntie, vermindert slijtageonderdelen en verlengt de levensduur van de transmissie.

MAXIMAAL VERMOGEN

MAXIMAAL VERMOGEN

De eAutoPowr™ is de meest veelzijdige en krachtige optie voor de transmissies uit de 8-serie, waarbij AutoPowr™-efficiëntie wordt gecombineerd met e23™-vermogen. Naadloos schakelen in combinatie met halfgeleider vermogenselektronica levert onmiddellijk koppel voor de soepelste rit, zelfs bij de meest uitdagende toepassingen.

De elektrische start levert onmiddellijk vermogen en koppel, waardoor sneller en soepeler van richting kan worden veranderd en nauwkeurige kruipversnellingen mogelijk zijn, dankzij het gebruik van elektrische motoren in plaats van hydromodules.

MAXIMAAL COMFORT

MAXIMAAL COMFORT

Met de CommandPRO™-interface die identiek is aan AutoPowr™, biedt eAutoPowr™ alle bekende CommandPRO-comfortfuncties en eenvoudige installatie via het G5Plus CommandCenter™-display. De elektrische motoren verminderen het cabinegeluid met 23% in vergelijking met hydromodules.

OPWEKKING VAN ELEKTRISCH VERMOGEN

OPWEKKING VAN ELEKTRISCH VERMOGEN

Met eAutoPowr is er tot maximaal 100 kW 480 V AC beschikbaar voor het voeden van externe verbruikers via een optionele AEF-contrastrekker. Dit elektrische vermogen kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het aandrijven van aandrijfassen vanaf werktuigen. Elektrisch aangedreven assen verbeteren de tractie in hoge mate, verlagen de wielslip en maken ballast overbodig. Dit betekent dat er grotere oppervlakken kunnen worden bewerkt, omdat er veel bredere werktuigen kunnen worden gebruikt, waardoor de toepassingskosten per hectare afnemen en tegelijkertijd de grond beter wordt beschermd.

Stemmen uit het veld

“Het geluid in de cabine is stiller dan we gewend waren in onze huidige 8R-serie’
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Denemarken

Professionals die al ervaring hebben met eAutoPowr™ zijn enthousiast. Kijk zelf.

compromissen

Geen compromissen meer voor de bandenspanning

De juiste bandenspanning is cruciaal voor het optimaliseren van de tractorprestaties en een duurzame bodemgezondheid. Met het John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kunt u de bandenspanning makkelijk met een drukknop aanpassen: Snel en gemakkelijk oppompen & laten leeglopen vanuit de cabine – schakelen tussen veld- en transportmodus.

8R-serie. Niet te stoppen

NIET TE STOPPEN VERMOGEN

De 8R-serie is de perfecte match als u op zoek bent naar een veelzijdige machine die uitblinkt in het veld en verrast op de weg. De 8R is de beste combinatie van trekkracht, lage eigendomskosten en allround prestaties. Het gedurfde design van de 8R/RT/RX-serie tractoren laat meteen zien waar het om gaat: trekkracht die nergens voor stopt en technologie die de moderne landbouw vooruit helpt.