8RT 410Tractor

  • 443 hp (326 kW) Max vermogen (ECE-R120) + 15 hp (11 kW) IPM en 458 pk (337 kW) max. vermogen met IPM (ECE-R120)
  • 9,0 l-motor met 6 cilinders
  • 16,2 t en wielbasis 2.477 mm
  • Nieuwe grotere en comfortabelere cabine met een nieuw niveau aan zicht
First in Reliability

Eerste in betrouwbaarheid

De volledig nieuwe John Deere eAutoPowr is de eerste elektromechanische IVT met gesplitste paden en is verkrijgbaar voor de tractoren 8R/RT/RX 410. De oneindig variabele transmissie biedt maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Naadloos schakelen met solid state-vermogenselektronica, die onmiddellijk koppel levert voor de soepelste rit ooit in de meest uitdagende omstandigheden.

De vloeistofgekoelde, borstelloze elektromotor-generatoren in de nieuwe eAutoPowr zijn volledig onderhoudsvrij. Door de hydromodules te vervangen door elektrische componenten zijn er veel minder slijtonderdelen, is het ontwerp eenvoudiger en is de totale transmissielevensduur veel hoger. Elektrische aandrijfcomponenten en nieuwe sensoren verminderen de noodzaak voor speciale diagnosetesten met 1/3 en zorgen ervoor dat er 20% minder speciale gereedschappen of uitrusting hoeft te worden aangeschaft.

100.000 klant-equivalente testuren tijdens het ontwikkelingsproces staan garant voor betrouwbaarheid die de beste in zijn klasse is.

Elektrificatie maakt het verschil

Elektrificatie maakt het verschil

BIj het ontwerp van de nieuwe eAutoPowr-transmissie hebben we de hydropomp en de hydromotor van de AutoPowr-transmissie vervangen door twee elektrische motor-generatoren. Eén generator is rechtstreeks verbonden met de dieselmotor en drijft de tweede motor-generator aan, die de tractorsnelheid exact regelt. Eén elektrische en 4 mechanische versnellingen garanderen de meest efficiënte vermogensoverdracht naar de wielen. Het resultaat is een zeer duurzame en betrouwbare traploze transmissie, met het bewezen rendement en het rijcomfort van de AutoPowr™. De beste traploze transmissie die John Deere ooit heeft gemaakt!

Stroomopwekking

Stroomopwekking

Met eAutoPowr is er tot maximaal 100 kW 480 V AC beschikbaar voor het voeden van externe verbruikers via een optionele AEF-contrastrekker. Dit elektrisch vermogen kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het voeden van aandrijfassen van werktuigen. Elektrisch aangedreven assen bieden een aanzienlijk hogere tractie, minder wielslip en preventie van ballasteren. Hierdoor kunnen bredere werktuigen worden gebruikt, zodat het bewerkte oppervlak toeneemt, de toepassingskosten per hectare afnemen en de bodem beter wordt beschermd.

Trek meer met minder

Trek meer met minder

In samenwerking met Joskin hebben we een mengmesttank ontwikkeld met een electrische motor, die 4 van de 6 wielen aandrijft – voor een totaal van 8 aangedreven wielen voor deze combinatie. De tractor hoeft niet langer de volledige last te trekken, omdat de aanhangwagen meeduwt, waarbij het gewicht van de mest en de tankwagen voor extra tractie zorgen. Het resultaat is dat u een veel lichtere tractor kunt gebruiken om hogere lasten te trekken of om steilere hellingen te beklimmen – waarmee u bodemverdichting vermindert, brandstof bespaart en de productiviteit verhoogt.

8RT-serie. Niet te stoppen

NIET TE STOPPEN VERMOGEN

De machines met twee rupsbanden leveren een onovertroffen trekkracht in een rechte lijn, efficiënte vermogensoverbrenging en hoge flotatie. Voorbestemd voor vlak terrein en droge, losse grond.

Het gedurfde design van de 8R/RT/RX-serie tractoren laat meteen zien waar het om gaat: trekkracht die nergens voor stopt en technologie die de moderne landbouw vooruit helpt.

8R tractor

RIJCOMFORT

Zo veel ruimte, zo weinig lawaai, zo veel luxe. Pure passie voor detail. Welkom bij de nieuwe 8R-cabine, groter en comfortabeler dan ooit.

Binnen in de cabine

SLEPEN OM TE ROTEREN