Augusta Elements

cut-factory-augusta

 

 

Aarde, lucht, water, vuur... u vindt al deze elementen bij de Amerikaanse John Deere-fabriek in Grovetown, Georgia. Maar het is het vijfde element dat echt het verschil maakt: de ingenieurs en vaklieden die onze compacttractoren ontwerpen en assembleren voor de hele wereld.

Met geavanceerde technologie vormen zij ijzer en staal, rubber en glas om in machines die voldoen aan de hoogst mogelijke normen. John Deere heeft een passie voor machinebouw van hoge kwaliteit, en dat kunt u zien. In elke moer, bout en las van onze werktractoren. En dat leest u ook af van de gezichten van de mensen die trots zijn op wat ze gebouwd hebben.

Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren
Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren, productie, mensen

GEPRODUCEERD VOOR EUROPA

Wij nemen nooit genoegen met minder. Dat is de reden waarom elke premiumtractor die Augusta verlaat voor de Oude Wereld van top tot teen Europees is. Van metrische bouten en moeren tot emissienormen en veiligheidswaarschuwingen. Elke machine is compleet ingesteld en gereed voor het werk.

     

“We gaan er nooit vanuit dat alles in orde is – we zorgen ervoor dat dat ook echt zo is.”
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren, interieurs
Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren, medewerkers

  

Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren

   

De mensen hier willen echt hun werk zo goed mogelijk doen. Ze gaan goed om met feedback, en houden ons echt druk met suggesties om zaken nog beter te maken.”
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren, productie, mensen

GEBOUWD VOOR EUROPA

In Augusta voorzien we elke tractor van de juiste technologie voor de bestemde regio. Als u dus een model uit de serie 1, 2, 3 of 4 koopt in Europa, kunt u er zeker van zijn dat de machine alles heeft wat u nodig hebt om zonder problemen en veilig aan de slag te gaan. Van spiegels en verlichting tot emissienormen en veiligheidswaarschuwingen, onze mensen in Augusta zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u profijt kunt trekken uit het beste van beide werelden: Productiekwaliteit uit de Verenigde Staten gecombineerd met Europese specificaties.

     

“Mensen in Europa gebruiken onze machines langer en intensiever dan onze klanten in de Verenigde Staten. Dus als wij Europa tevreden kunnen stellen, dan kunnen wij iedereen tevreden stellen!”
STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

     

INTERVIEWS

David King, 24, is een productie-ingenieur

die de planning en bewaking van de productielijnen voor de premium compacttractoren uit de series 3 en 4 voor zijn rekening neemt. Elke dag zoekt hij naar manieren om nog meer kwaliteit toe te voegen door middel van tools, processen en kwaliteitscontroles die hij uitwerkt. “Ik ben er trots op dat wij zulke geweldige producten kunnen bouwen in de Verenigde Staten, ondanks de hoge arbeidskosten die dat met zich meebrengt.”

Steve Sanner, 61, is een praktijktest-supervisor

die al 19 jaar voor de onderneming werkt. Drie jaar voordat een nieuwe tractor wordt gelanceerd, test Steve prototypes uit om elke mogelijk probleem of tekortkoming op te sporen, ruim voordat de productie wordt gestart. “Mijn collega's worden betaald om ze te maken, ik word betaald om ze stuk te krijgen”, glundert hij. “Als dit lukt, gaan we met zijn allen op zoek naar de oorzaak en lossen we het probleem op.”

Fabriek Augusta, compacte bedrijfstractoren